1 Reggeli kávé mellé

Kedves Olvasóink!

A 2015-ös év - nem kis bánatunkra - elég kevés irománnyal ajándékozott meg Benneteket, egyedül Ati tartotta a lelket a blogban, amiért nagy köszönet Neki - ezúton is...
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem legóztunk, csak éppen nem volt elég kapacitás minderről írni. Reményeink szerint 2016 eseménydúsabb lesz és sok olvasnivalóval tudunk majd kellemes perceket szerezni Nektek. Köszönjük a kitartást mellettünk és sok legózást kívánunk Nektek az új évre!

Az elmúlt időszak nem kevés izgalmat hozott az új Star Wars film bemutatója kapcsán és persze a legózókat sem hagyta mindez tétlenül. Mint tudjuk, az Erő a kockákban van, és mindenki igyekszik kihozni a számára legfontosabb SW karaktert/momentumot a lehető leglátványosabb módon.
Elsőként lássuk Nick Chen légi flottáját.

Az összes darab itt nézhető meg. l A találatért köszönet Rózsa Marszinak. l


Már-már visszatérő ösztönző motívum, hogy a gyári készleteknél még látványosabb, nagyobb verziót építsen valaki. Lehet-e bármi is jobb egy saját Millenium Falconnál? Adam Rosenberg kipróbálta. 1 év elemgyűjtögetés, 7500 db alkatrész és nem kis elszántság. Több kép itt.


1 megjegyzés:

  1. A Falcon tényleg lenyűgöző lett.

    És BÚÉK a Csapatnak és az Olvasóknak! :)

    VálaszTörlés