0 Zömített Ádvent - 9. nap

Újabb nap, újabb ablakok, újabb meglepetések... Nézzük, mit kaptunk ma, amikor megkezdtük a második harmad bontogatását.

A pink színvilágú doboz egy nehezen értelmezhető alkalmatossággal köszön be, amit viszont tárol, az csodásnak tűnik. Arany szaxofonra melyik zenekarnak ne lenne szüksége (na jó, párszázat még én is tudok, de akkor is, ez tetszik - remélem a plasztik változata még jobb)


Lego Cityben a Mikulás angolszász érkezésére várnak. legalábbis a fából tákolt, zöld-pirossal díszített fotel (avagy trón) legalábbis erre utalhat.


Kiborogatva a tasakok tartalmát, durva mennyiségi eltérést figyelhetünk meg, de a kevesebb néha több alapon az én szememet az arany szaxofon jóval erősebben vonzza, mint a több, de egyszerűbb darab.


A hangszertartó elképzelés szerintem teljesen elhibázott, az erőszakos virágdíszítést meg már ne is nagyon feszegessük. Ezt a minikészletet ma egyértelműen a zeneszerszám viszi a hátán.


Egy pici virág a maradék, ami nem sok, de legalább van.


A Mikulás-fogadó bútordarab kicsit felcsicsázva még királyi trónusnak is elmenne, igaz kicsit csökött méretarányai vannak, de hát a minifig arányaihoz próbál illeszkedni, miért bántsuk ezért.


A Friends naptárban lelt maradékkal versenyképes mennyiségű az itt lelt tartalék, ami egy arany pötty.


Némafilmjeink ma is folytatódnak, bővülő muzikalitással és Mikulás-várással.A SW naptár mai hozadéka egy pici katapult. Személy szerint ki nem állhatom ezeket, így számomra ez egyet jelent a űr-témájú ajándék harmadik helyre sorolásával.

via thebrickfan

Mivel a szaxofon annyira megtetszett, így nem véletlen, hogy a Friends naptár nyerte az aranyérmet, a Mikulás-trón pedig az előkelő második helyen végzett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése