0 Zömített Ádvent - 8. nap

Az ablakok harmadát sikerült kilőni mostanra. Volt már kicsi, nagy, jó és rossz, sőt mindenféle cucc a rejtekekben, mostantól tehát leginkább jót és szépet szeretnék, de sokat. Amit látok, nem is rossz kezdet, igaz nem Marshall Woburn bluetooth hangszóróról van szó, de még csak nem is valami spéci házimozi-kiegészítésről, viszont legalábbis egy kommerszebb 100 wattos dübörgőt kinézek belőle. Neodímium mágnesről azonban ne is álmodjatok!


A Citys kolléga egy törpe növésű kandeláber, ami egész pofásan fest a rajzon.Nosza, ez eddig nem egy rossz indítás. Alkatrész tekintetében a radartányér és a csuklók a nevezetesebbek a heartlake-i lányoknál, a Lego City viszont sokkal jobban kitett magáért. Csak hogy ne menjünk nagyon a mélyére, elég a kúpos droidfejből feketített alkatrészt szemrevételezni.


A kényszerlilás hangpöfögő nem rossz, a dőlést meg a csuklós elemek adják, és jól fest így. Kicsit ugyan lötyögős, de nem baj.


A maradék pedig egyetlen pötty - hát, soványka...


A vetélytárs jól kinéző rajza után kapunk egy csökött lámpát, ami különösebben nem is tetszik. Na tessék, így ítéljünk első látásra. Sebaj, alkatrésznek (esetleg továbbfejlesztésre) teljességgel jó lesz.


A két maradék - mily megható - közvetlen rokonságot mutat a lányos pár tartalék elemével.


A némafilm-kategória mai szereplői pedig a következőkben szemrevételezhetők. Úgy látszik, a hangfal mégis elég durva cucc, talán a BttF 1. részéből kölcsönözhették hozzá az ötletet.


A lámpa kevéssé mutat döbbenetes hatást, viszont a rosszcsont kölkök már a verdákat borogatják.


Csillagháborús téren egy ewok harcos a jussunk, ami azonnali első helyezetté teszi ezt a témát, míg a Friends a Cityvel közös második helyet kapott. A pozitív és negatív tulajdonságok így egyengették ki egymást.

via thebrickfan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése