0 Zömített Ádvent - 7. nap

Egy hét telt el még csak, tehát bőséggel várható folytatás, de koncentráljunk inkább a mai napra. A Friends egyik idei eresztése a rocksztár témakörre épült, így nem meglepő, hogy egy kis karaokéra csábító dobogó is került az idei naptárba. A városka viszont egy újabb gyerkőccel gazdagodik - stílszerűen mobiltelefonnal a markában, de legalább ismeri a hógolyózás fogalmát.


Szép kis kupacból épül a podesz, leginkább a Citys korcsolyatartós tórészlet jut róla eszembe. A fő színe kifejezetten kellemes, rusztikus.A kölök viszont alapcuccokat kapott, de legalább van.


Nem probléma az összetákolás most sem, de mit is várhatunk ilyen apróságoktól. Mindenesetre az az aranyozott mikrofon igencsak felkeltette az érdeklődésemet. Az összhatás kicsit butácska, de azért elmegy.


Minő szerencse! A tetszetős hangtovábbító eszközből is van tartalék!


A hógolyózást viszont meg kellene tanítani a LEGO tervezőinek. Ahogy a képen szerepel, úgy csak kezek lefagyasztására jó a hó.


Ééééés a tartalék, ami egy mobilofon, plusz egy hógolóbis.


Némafilmes sorozatunk pediglen alant folytatódik, mindkét vonatkozásban.


A Star Wars legújabb epizódja rohamosan közeledik, de nekem még mindig nincs saját adventi naptáram, így kölcsönzök egy fotót. Ez a kivehetetlen valami egy endori mikro-részlet, némi - ritkának számító - setétzöld 2x2 kerek lappal odafönt. Számomra leginkább semmit nem mond, utolsók utolsója a mai napra.

akkorezmostmiez? - via thebrickfan

A Fiends hozadéka ötletes, egy újabb gyerek meg mindig jól jön, de igazán egyik sem kiemelkedő. Hadd legyen ez ma egy osztott első hely, míg SW kollégájuk a 3. helyen kulloghat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése