0 Zömített Ádvent - 6. nap

Mikulás dicső napja megérkezett, s mint ilyen, jelentős képességű ajándékokat várok minden helyről. Reményeim vagy teljesülnek, vagy nem, mindenesetre a bontogatást megejtem.

A rózsaszínes színvilágú kalendárium mai ablaka leginkább kiegészítő cuccnak valót rejt, így pofára esésem félig már garantált.


Mi jó van vajon akkor a Cityben? Ez bizony egy pöpec mikro-bulldózer. Ha nem is szikrázik fel szemem az eufóriától, ez azért nem olyan rossz darab, pláne, ha a gerincét is szemrevételezzük.


A Friends csajok sífelszerelést kaptak, hozzájuk illő színskálán mozogva, ami jó, mert gyarapítja a téli lehetőségeket. Nincs viszont mit összerakni, ezért ezt a szálat nem is viszem most tovább.Van viszont tartalék, mégpedig egy bumszli síszemüveg és egy világoskék síbot, így ha két naptárat is begyűjtött valaki, akkor máris van egy újabb készlet síbotja. Alkalmi vétel!


A városi legendák kora még nem járt le, így van szerencsém bemutatni mai kedvencemet, a sárga munkagépek királyát, illetve először is ama alkatrészeket, melyekből korpusza összeáll.


Innovatívnak épp nem nevezhető, de az alkatrészekből kihozza, amit lehet. Nekem nagyon tetszik.


Persze tartalék is akad:


A vége felé közeledve itt a jól megérdemelt némafilm-folytatás is:A messzi-messzi galaxisban pedig az Endor ewokjainak világa köszön vissza egy kis mini-téma keretében.

via thebrickfan

Aranyos kiegészítés az ewok faluhoz, de nem ájuldozós.

A fentiek fényében a Cityé lett az első hely, a második helyen pedig a Friends és a SW osztozik. Nem összemérhetők igazából, de egyik se nagy szám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése