0 Zömített Ádvent - 5. nap

Az újabb nap újabb ablakot nyit ki előttünk, s már a Friends doboz bontogatásakor láttam: jöhet itt akármi a City tájékáról, a mai napot tuti a csajos szett viszi el. Természetesen végigszemezem a dolgokat, csak gondoltam, szólok.

Az ötödikei ablakokban egyrészt Lizát csodálhatjuk meg, aki fehér szerelésében elég lazán fest a téli hidegben, másrészt a városi hozadék egy jókora mini-repülőgép.


Azon felül, hogy gagyi a LEGO minidoll-leképzési technikája, sok rosszat nem mondhatok el erről a napról. Alant az elemek láthatók, még a tasakban, aztán hogy, hogy nem, de elfeledtem lefotózni a leányzót önmagában, így csak a némafilm-részletben tudjuk majd megtekinteni.
A göbzi hatalmas alkatrész-kupacból indít, és a rajz alapján igen tömör kis jószágnak tűnik.


Így is van, de nemhogy rosszul állna neki, hanem igenis mutatós, sőt játszható darabot kapunk. Igaz, makettnek óriási, igazinak meg apró, de pl. egy játszótéri körhintába akár ideális is lehet.


Ahogy pedig a City-nél megszoktuk, tartalék elem is csurran-cseppen. ma csak egy szürke pötty, de akkor is.


Végül pediglen itt a már futó némafilmünk újabb epizódja. Heartlake Cityben a csajok nagy találkozásának örülhetünk,


Lego Cityben pedig a siklórepülést értelmezhetjük újra.


A vége felé emlékezzünk meg a SW hozadékáról is, egy szép, rozsdás homokjáróról.

via thebrickfan

Roppant kedvelem ezt a járgányt, de ebben a méretben ez egy egér fülével ér fel csak, azaz nem hoz lázba különösebben. Imígyen marad tehát mai győztesnek Liza, illetve az általa ma képviselt Friends naptár, második helyen pedig a City repcsije lohol, hogy a sort az apró sandcrawler zárhassa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése