0 Zömített Ádvent - 14. nap

2 hét telt el a kezdetektől, tehát megint nevezetes alkalomról beszélhetünk. Elvárásaimat azonban alább adtam, a korábbi tapasztalatoknak hála. Jöjjön hát, aminek jönnie kell!

Friends-téren egy kis tűzhellyel lehetünk gazdagabbak, amibe még egy "szütit" is rejtettek, a City viszont első pillantásra ráver, nem keveset. Azért egy csucsuvonat elég nagy szám, nemde?A sütő - más néven üvegezett postaláda - sok apróságot vonultat fel, amiben éles kontrasztot ad a 2x2 zöld kocka.


A kicsike vonat viszont jóval gazdagabb kínálatot biztosít.


A bot-egyszerűségtől csak minimálisan bonyolultabb építést követően kész is a sütő. Nem akarok senkit bántani, de eddig minden kültéri volt, így ez eléggé kilóg a sorból.


Mindenesetre van maradék is, közöttük egy csokihabbal. Csúcs!


A kisvonat (vagy más nézőpötty szerint kertitraktor) szépen fest, örülök neki, de nagyon. Vélhetően Mikulásnak szánta a LEGO, ami helyes, hiszen nem várható el, hogy kézben cígölje az elefántnyi puttonyt.


Két tartalék lett, maradhat?


A némafilmes rész könnyed eleganciával mutatja be a lányok és a fiúk világát. Előbbi muffin-fogyasztásban, míg a második a Mikulás járművének gyermekcsíny-jellegű illegális, egyidejűleg balesetveszélyes felhasználásában láttatja megvalósulni a vonatkozó napi eseményeket.A SW kalendáriuma egy mikro Millennium Falcont rejteget, ami aranyos, de kissé hozzávetőleges. Arra mindenesetre elég, hogy bevágjon a ma hátrasorolt Friends ajándék elé, viszont aranyéremet a kisvonat kap tőlem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése