0 Zömített Ádvent - 13. nap

Tizenharmadika nem szokott széleskörű rajongótábort felvonultatni, így a tegnapi bontogatás eredményét alapul véve két lehetőséget látok. Az ellenpontozás érdekében ma valami menő dolgot kapunk, vagy valami eszetlen pocsék cuccot. Reménykedjünk az első megoldásban!

A látszat nem csal! Az adventi vásárok forgatagába passzoló bódérészlet a Friends hozadéka, míg a Citytől egy pajszerral és puttonnyal (no nem a mikulási jósággal) felszerelt gyanúsított-jelöltet kap a felkészületlen bontogató. Sok jót nem tudok elmondani az ilyetén elemek beemelésére vetemült tervezőkről. A fantázia hiánya ilyen intenzív, vagy egyszerűen csak meg vannak róla győződve, hogy betörő nélkül nincs karácsony, ki tudja. Persze lehet, hogy én viszem túlzásba a filózást, és csak a Reszkessetek, betörők! örökérvényű mozi eljátszására akarják buzdítani a nagyérdeműt?


Elem-hegyek ereszkednek le elejembe, midőn ollóm felhasítá ama tasakokat. A Friends felhagyni látszik a túlzott pinkesítéssel, és jókora kupaccal örvendeztet, melyben mind a színek, és a fajták megfelelően jóságosak hozzánk.Minifigeknél sok lehetőség nincs, de szerencsére a morc fej és a tökfödő cseréjével egész jól használható lesz, ha valaki békésebb vizeken akar csanakázni.


A muffinárus bódéja jön, és tarol. Kicsi, de mutatós, mi kell még?


Például három tartalék-elem.


A morc banditát jól felszerelték Karácsony alkalmából. A feszítővassal nyilván muffint akar majd szeletelni, gigantikus hátitanyójából pedig óriási köteg pénzeket tud majd elővarázsolni, hogy megvásárolhassa a kellő mennyiségű forralt bort és kürtős kalácsot a Vörösmarty-tér ünnepi forgatagában.


A kapott tartalékok persze roppant jellemzőek. Jók, de jellemzőek.


Némafilmünk így hát a következőképp alakul ma:Eközben a messzi-messzi galaxisban egy Assassin Droid öltött testet, hogy adventi ajándékká fajuljon, ezzel marhaságban felvéve a versenyt Citys társával. Bűnözőt, illetve ilyesmi jellegű tevékenységre mesterségesintelligenciázott robotfickót kell nyomni a népnek, mert az menő! Ha önmagában nézem ez akkor is csak egy harmadik helyre elég, mivelhogy nem csípem a fajtáját.

Összességében nézve árnyaltabb a helyzet, mivel ekkor a rokon szakmájú városi fickóval sikerül osztoznia a 2. helyen. Amiben biztos vagyok, hogy mára nekem a Friends a befutó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése