0 Zömített Ádvent - 12. nap

A teljes létszám felénél járunk. Ésszerű gondolatvezetés mentén ebből arra következtethetnénk, hogy a mai nap igen jelentős jóságokat rejteget számunkra. Tekintsük meg, a gyakorlat fedi-e az elméletet!

Első pillantásra egy old-school telefonra gondoltam, az alábbi képet látván, aztán észleltem a pöttöm, ám ide annál inkább nem illő állatkát. Valakinek elgurulhatott a gyógyszere a tervezőknél...

beee-beee, én egy kicsike bárány vagyok!

Na - gondoltam - ezt nem lesz nehéz űberelni. Persze, a a LEGO háza táján nem gondolják másként. Két - a korábbi évek tapasztalata alapján elmaradhatatlan - ajándékcsomag a City mai jussa.Mivel az állati mellényúlás teljesen kifektetett, így arról nem készült elemözön-fotó, így hát érjétek be a kis híján neonszínekbe forduló Citys kupaccal a mai napon. Szerintem ennyi is pont elég.


Összeállítva természetesen emészthető darabot kapunk, de ez sokkal inkább tavaszra, vagy nyárra való, nem ide a zimankóba. A pöttöm nyuszi mindenesetre nagyon cuki, a heartlake-i gigapopuláció változatosítására pedig tökéletes. Azt persze a tervezők sem gondolhatták komolyan, hogy egy ekkora kis güzü majd megbirkózik a hatalmas répával...


A békesség kedvéért legalább kapunk pár tartalékot is.


A csomagok - minő meglepetés - semmi meglepetést nem okoznak. Vadító színeik inkább egy viccesebb szülinapra mennének el, mintsem egy meghitt karácsonyi környezetbe, de legyünk bölcsek és belátók.


A kevéske alkotáshoz kevéske tartalék is jár, ami örvendetes.


Most pedig - kompenzálandó az elmaradt örömködést - tekintsük meg némafilmünk újabb epizódját!


SW-fronton újabb visszafogott miniszett a jussunk. Ez a fegyvertároló építmény igen feledhető, igazából a fegyverek érnek rajta valamit, de az meg nem karácsonyi hangulatébresztő. Erről ennyit.

via thebrickfan

Most ha sorrendet akarok felállítani, azt kell mondjam, számomra a Friends ajándéka a legtetszetősebb, a fegyverek miatt pedig jól jöhet az űrádventi hozadék, ami így a második helyet csípte meg. A mai bronzérmesünk az alultáplált City-meglepetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése