0 Zömített Ádvent - 11. nap

Mesterszámhoz érkeztünk, ha valaki nem lenne tisztában a numerológiai tényekkel. Ez jelentős várakozásokat ébreszthet eme varázstudomány hívőiben, de szerintem mindenki más is igyekszik erős elvárásokat támasztani. A csajos doboz válasza erre egy rózsaszín ládikó néhány jelmez-darabbal, a városiak pedig egy - a korábbi csökevény-kandeláberrel lelki rokonságot mutató - kültéri időjelző eszközt kapnak ma.


A Friends rózsaszín-özöne mondjuk nem meglepő, de a jóságos Glinda kezébe való csillagos varázspálcák feltűnése szerintem sok - a célcsoport tagjait gyarapító - gyerkőcnek szerez majd vidám perceket. A manósapka nagy pozitívum, a koronáért meg épp nem kár, hogy van.


A vekker alkatrészei - az előzőleg megtekintett rajz alapján - nem meglepőek. A fekete droid-kupak persze nagy jóság ismét.


Az összetákolás nem nagy kunszt az előbbinél, és túl sok ereje nincs az egésznek, de azért jó kiegészítője a témának.


A tartalék alkatrészek végre nem korlátozódnak pöttyökre. Ez igazi plusz.


A kandeláber röhejességét kissé visszafogottabban ismétlő óra végülis egész jó lett, igatából egy-két plusz henger megoldotta volna a kérdést, de összességében szerintem így is rávert a lányos időrokonra.


A tartalékkal elég takarékosan bántak - megint csak egy szál pöttyöt kaptunk.


A némafilmünk így ismét folytatódhat, melyben a csajok jelmezt próbálgatnak, a skacok meg az egylábas korcsolyázást próbálgatják.Végül itt van ismét a sztárvársz elképesztő világa, melyben egy mikro-csillagromboló a mai ajándékunk. Ez - a durva kicsinyítés miatt - kvázi minden jellegzetességét elvesztette, és még különleges alkatrésszel sem büszkélkedhet, így ma - számomra - a harmadik helyre tűnik csak elegendőnek.

Az előzőleg már említett okokból kifolyólag ma a City vitte el a pálmát, a Friends pedig kénytelen volt megelégedni a második hellyel. Ez persze semmi rosszat nem jelent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése