0 Zömített Ádvent - 10. nap

A súlyos elégedettséggel zárt tegnapi nap után félő volt az erős visszaesés, s mit ádnak a legóistenek, valóban így tűnik számomra, hogy ma cseppet soványabb lesz az örömfaktor. Az okot az első fotón keresse, ki nem rest ilyenre.


Tudom, a csajos sorozatnak fontos, kutatásokkal alátámasztott részét képezik ezek az egyszínű, változatos kiegészítők, s valóban jót tesznek a témának - ha a célcsoport szemével elemezzük - de számomra nullához tart a hozzáadott értékük. Mint rendesen, most sem bontottam ki, így a Friends mai kitárgyalása itt meg is áll, inkább a Cityre koncentrálok a továbbiakban.


Itt bizony megint számos alkatrészt találunk. A csomag ugyan alapelemekben bővelkedik, de a 3x3 kereszt alakú lap továbbra is kiemelt kedvenceim közé tartozik. Erős hiánypótló hatása szerintem elvitathatatlan.


Az idei legódivat az arany-ezüst díszítést helyezi előtérbe, legalábbis ami a karácsonyfát illeti. Némileg hajaz a tavalyi Friends-fára, ahol viszont a halvány üvegdíszek domináltak. A kis mérethez képest az elemek természetesen túlzó módon vaskosak, ezért az összhatás elég darabos, de karácsonyfából és még dísztelen fenyőkből az év ezen szakaszában úgy sem tudunk eleget összekaparni.


Három a magyar igazság, három a tartalék. Igaz, csak pöttyök.


Némafilmünk mai Friends-epizódja elmaradt, viszont a legóváros tovább szépült, szerencsénkre.


A csillagháborús ünnepi megemlékezés mai hozadéka egy olyan festésű rohamosztagos, mely korábban csak a 75055 Star Destroyer és a 75060 UCS Slave I részeként volt beszerezhető. Ha valaki ilyenre vágyott valaha is, hát ez messze a legolcsóbb beszerzési lehetősége, viszont maga a rohamosztagos figurája annyira általános, hogy én azért nem bolondulok meg egy-egy újabb festésű darabért.

via thebrickfan

Ettől függetlenül - ha hajszállal is - de számomra ősztormtrúpersége nyerte a mai napot. A City karácsonyfája fejlesztésre érdemes, de egyértelműen második helyezett, s a Friends szóra sem érdemes "accessory pack"-ja a három és feledik helyre volt elég az én értékítéleti skálámon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése