0 Kalózok (z)űrben

Az Eurobricksen éppen futó verseny három kategóriában okoz zűrt az űrbe induló kalózokról megemlékezni kívánó alkotóknak, de azok hősiesen veszik az akadályt, s egyre-másra jelennek meg az oldalon az űrbetyáros alkotások. Ezekből csemegézünk ma egy cseppet, mintegy érintőleges kitekintésként a hagyományosan vízhez kötött "foglalkozást" űző rosszfiúk havának kikiáltott tematikus sorozatból, de azért tartózkodva a túlságos ellendüléstől.

van ott még, ahonnan ez jött... - via Ragnar

Ha valami csoda folytán még nem hallottatok volna róla, és kedvetek is van, még mindhárom kategóriában indulhattok (A-legénység [mintákat ITT közöltek]; B-ikerépítés, azaz fogj össze valakivel, és építsétek meg ugyanazt a jelenetet klasszikus, és űrkalózos kivitelben is, max 600 elemből; C-egyéb) Némileg érthető okokból az A-kategóriában máris akkora a tülekedés, hogy az már követhetetlen, míg a B-kategóriába eddig még nem érkezett szépség. A C-kategória a freestyle jellege miatt már bevonzott egy-két alkotást, de még ott is váratnak magukra a nagy durranások. Nézzük, eddig mi a felhozatal az A-kategóriában (ahol minden tag külön képen van, ott csak egy-két ízelítőt ollózok ide)! Mivel B még nincs, így azt pihenő pályára rakom, a C-re meg hamarost visszatérünk.
Kritch - The Hook Hand Gang

Eddig öt fős legénységéből íme, kettő:

Tyurrikkka széppp...

viszlát, és kösz a halakat...


Kissé erősen ad-hoc jellegűnek tetszik a következő válogatás, ráadásul mintha túlontúl elegánsak lennének. Igaz persze nincs ebben a témában tapasztalatom, de addig is, míg lesz, tartom véleményem.

mi vagyunk a szépfijjug


Mit mondjak, a Twi'lek Amidala polipféle megfogott. Kalóznak mondjuk fura, de mint kalózokat irányítgató nagyhatalmú uralkodó, igencsak el bírom képzelni.

az Arrrr legyen Veled!

Praiter Yed - Six from the Ragged Tiger

Ezek közül csak a madárkából nézem ki a kalóz mivoltot, a többi számomra furán hat ebben a szerepben.Hoppácska, lovecrafti áthallások? A soxemű bozótszörny számomra az Islanders figuráit idézi, a polipfickó meg nagyon ütős

lóvét vagy kraftot! sőt, mindkettőt!


Bizonyos kedvenceim ezek is...

ez elég tűzerő lesz?

most akkor melyik a pipi?


Itt aztán van minden, ami kalózjellemző, mégis, valahogy soványnak, kopasznak érzem.Ezzel ugyanaz a helyzet, mint az előzővel...Érdekes, hogy ez is követi az előző kettő alapsémáját, a végeredmény valahogy mégis kalózosabb és űrösebb is az én érzésem szerint. Természetesen mindenki más nem én vagyok, így a preferenciák, értékelések mindenkinél mások és mások...Na, ez az alkotó szerintem az, aki nem bonyolított túl, mégis hozta azokat a vonásokat, amik mind a Space, mind a Pirates témába illenek, és még a katonák oldaláról sem feledkezett meg. 

végre, valaki a jókra is gondolt...

höhö, király...

Ami otthon volt, beépült - szerintem. Egy kis gondolkodással szerintem egész tűrhetős csapatot tudott volna összedobni.Hát, egyelőre ennyi, most rajtatok a sor, hogy véleményt fűzzetek mindehhez, netán Ti is induljatok valami csodanyeremény megszerzésének reményében! Ahoy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése