1 Kétheti ömlesztett

Újabb két hét után újra összegyűjtöttem pár érdekességet, hátha másnak is hozzám hasonlóan kevés ideje van mostanában. Terveim persze jóval számosabbak, így bőszen remélem, hogy hamarosan belevághatok megvalósításukba. Addig is lássuk, mi újat tudhattunk meg az elmúlt időszakban!

Classic Space újra
Megunhatatlan, még akkor is, ha időnként nagyon túlgondolják. Szerencsére most nincs ilyenről szó.

via Ricksjockey

via Hen Peril

via MrFresh

via Bricksky


Még mindig klasszikus...
...de a filmvászonról. A Star Trek örök ihletője az építőknek, s most is szerencsénk van több USS Enterprise modellt is megszemlélni.

via Ricksjockey

via Four Bricks Tall

Versenytárs
A Star Wars, mint a Star Trek nagy ellenfele, nem hagyhatta szó nélkül a fenti próbálkozásokat, s a LEGO kénytelen volt újabb UCS modell bedobni a köztudatba. Esetünkben ez egy TIE vadász, a maga szegényes küllemével. Persze azért nem rossz.


A Fa
Ugyanazon alkotó, monsinjor két - erősen eltérő témájú - alkotásának közös pontja önmaga is kellemes látvány, de az alábbi MOCokat egészében érdemes igazán kielemezni.

Resurrection

Resting after stressful day

HD, de nem TV, mi az?
Bricksonwheels megmutatja, de nagyon. Irány az ő "kicsi" HD-galériája, ha még szépet akartok látni!Hasonlót, de négy keréken?
Bizony, nem csak motorbicikliben létezik szépséges műalkotás, de bizony az automobil története is dugig van finomságokkal. Peter Blackert nem rest bemutatni számos darabot. Én most csak egy pár Cadillac felvillantására vállalkoztam.Hosszú bosszú
Brutális méretű a Bosszúállók UCS Helicarrierje. aki nem hiszi, tekintse meg, a BrickNerd csapata hogyan építette meg. Vigyázat, gyenge 7 és fél óra!


1 megjegyzés:

  1. A mocik és az autók tetszenek.
    Az űrös dolgok közül csak a "CS Explorer" bejövős.

    A Bosszúállók anyahajója meg szerintem nem egy nagyon előremutató, vagy érdekes készlet, csak egy szimpla pénztemető. Sem a téma, sem a megvalósítás nekem nem tetszik.

    VálaszTörlés