0 Kétheti ömlesztett

Ismét túl vagyunk két kemény héten. Időközben számos hír látott napvilágot a LEGO háza tájáról, s persze egy-két MOCra is jut idő.

Újabb ötletelések
S persze újabb valóra válások jönnek az Ideas keretein belül, így lesz szerencsénk majd Doctor Who és Wall-E készletekhez is. Ez a kettő ugyanis nemcsak megszerezte a 10.000 támogatót, de átment a LEGO szőrösszívű szűrőjén is, így gyorsan be is jelentették, mi várható.


Haláli Csillag
A DSII pusztulása előtti utolsó percek emlékezetes momentumai az eredeti trilógia harmadik részének, s bár némi elnagyolt cucc megjelent már jó régen, de illő megemlékezést csak ezután kapunk, ha igaz. A Hothbricks.com ellátott minket egy idevágó fotóval, amint alant láthatjuk.


Kutyulibú
Scooby és csapata már kapott némi hírverést, de a fent említett Hothbrick további vásári fotói újabb készletekről rántják le a leplet:

76901 Mystery Plane Adventures

75903 Haunted Lighthouse - egész kellemes!

Avengers UCS
Batman után immár újabb, nem SW témájú sorozat is kap UCS készletet. A S.H.I.E.L.D. Helicarrierje nem akármi, durván nagy, és mutatós lesz. Nekem már most tetszik, de tömegek hisztériáznak ellene is. Sebaj. Tormentalous számos, szuperjó képpel látott el minket, nála lehet csemegézni. Itt csak három momentumot emelek ki, pedig sokkal többet is lehetne.


végre rájöttek, hogy erre való, nem trófeának...


Marcos Bessa pöpec kis bemutatót is tart róla:


Újabb újdonságok...
...is voltak a nürnbergi játékkiállításon. Aki kíváncsi, ITT például széleskörű bepillantást nyerhet, aki viszont nem akar messzire menni, annak itt egy - német nyelvű - összefoglaló.


Jason ismét tarol
Jason Allemann virális videói, mint pl. a Végső Szerkezet, széles körben ismertek. Most újabb, kizárólag legóból alkotott cuccal hódít, méghozzá egy irdatlan erejű ballisztával. A számszeríjas elven működő katapult erejét két, megcsavart legókötél adja, de többet nem is árulok el, nézzétek!


Menőzés
Hát igen, ezekkel a verdákkal lehetetlen nem menőzni...

Datsun 240Z - via LegoMarat

Alfa Romeo 4C Spider - via Jeroen Ottens

Mikrogőzös
"...Vajon hova fut a vonat? Völgyön, hegyen át!..."

via Galaktek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése