1 Reggeli kávé mellé: Creator 31015 - Három a mozdony 1. rész

Nincs mese, elmúltak az ünnepek, vissza kell térni a régi kerékvágásba. A józanító, reggeli koffeinadag mellé próbálunk szerezni pár boldog percet mai mini végigjátszásunkkal.

Három apró dobozzal érkezett hozzánk a Télapó/Mikulás bácsi, a család minden egyes férfitagjának címezve egyet-egyet. A boldogság már a dobozkák zörgése hallatán átfutotta a szívet-lelket, de az igazi öröm a kibontás után következett. VONAAATT!!!!!! Igen, a változatosság kedvéért...


Adatok:                                                                    
Téma: Creator
Név: Emerald Expressz
Kiadás éve: 2014
Elemszám: 56
Minifig: -

A meglehetősen vaskosra sikeredett dobozkában 2 kicsi zacskó hánykolódott egy szintén kicsi, de vaskos építési útmutató füzetecske társaságában. A fedlapon a 3 in 1-ben jegyében a főmodell mozdony mellett látható további két modell.


A hátoldalon ugyanez, csak egyenlő méretben mutatva a három darabot. A jobb felső sarokban pedig gy promó képet láthatunk, mely egyből három dobozka vásárlását sugallja, ezzel áll össze egy kis vonat.


Zacsi és zacsi és füzet.


Elemek kiöntés után.


Az építés gyors és látványos. Az ütközőnél kezdjük az építést.


Következnek a tengelyek, egy apró és két pár nagyobb keréké.


Gördüljenek a kerekek.

Apró, de annál okosabb megoldások a különböző méretű kerekekhez
Pár pattintás és egy fordítás: a fülke már a helyén áll.


Nincs mi hajtsa, de nem sokáig.

Már majdnem kész.

A kémény sem hiányozhat egy gőzösről.


Ami maradt...


Mozdonytalálkozó.Folytatása következik.

1 megjegyzés:

  1. Az tetszik ebben a legjobban, hogy a The Lone Ranger 79111-es gőzösével közel azonos színvilágban készült el a készlet.
    Valamint, ahogy írod, három darabnak van már így egyben értelme, mert jó kis szerelvényt fog kiadni a végére a kis csapat. :)

    VálaszTörlés