0 Kétheti ömlesztett

Némi pihenő után újra itt az elmúlt időszakból csemegéző összeállításunk. Ahogy azt már megszokhattuk, érdekes MOCok, és mindenféle legóvonzatú hírek közül válogatunk, mindenféle egyéb rendező elvet mellőzve (ez persze nem mindig, és nem 100%-ban van így, de nem is ez a lényeg). Lássuk, mit hozott a konyhára az elmúlt két hét (meg a pár hónap szünet).

Ivararány...
A LEGO-Kaland 2 - vélhetően a lelkes feministák nagy örömére - nagyobb létszámban fog a gyengébb nem minifig-tagjaiból szerepeltetni, mint a tavalyi kasszarobbantó előzmény. Igaz, hogy 2018-ig kell rá várnunk, és a rendezője is valaki más lesz, de talán sikerül azt is lapostalanított módon megcsinálni, és a magasabb XX kromoszóma-arány is előnyére válik majd. Aki kitart, pár év múlva meglátja! Az index.hu legalábbis azt írja...

vadóctuning - via louistrations


Borítékra hazait!
Gondolta a dán posta, és az egyik bélyegsorozatra naná, hogy minifigek kerültek. AFOL körökben (de gondolom Dánia egészében is) tuti menőség ilyet küldeni, netán kapni. Nektek küldött már valaki legóbélyeges levelet?

itt pl. 1:1 az ivararány - via nlcafe.hu

Eldobják?
A LEGO ugye kihozta a női munkáscsapatot, ami elég jól csapatott, mert hamar elfogyott. Ezek után szerintem dőreség lenne azt hinni, hogy - amikor a Minecrafthoz hasonlóan nyúlhatják az egész bizniszt is - bárkinek is további fityingeket akarnának juttatni néhány újabb szakma bemutatása miatt, még akkor sem, ha az alábbi, kalandos szakmákra fókuszáló ötlet meglépte a 10000-es határt. Ti hogy látjátok?

Ideas >10000 támogató - via thebrickfan.com
"Nem ezeket a kockákat keresik"
_Tiler (Calin) találó címet adott az eddigi legszebb, minifig-léptékű X-34 MOCnak. Mindjárt két verzió is van belőle, lehet vitatkozni, melyik jobb. Nekem a bal oldali tetszik jobban.


Csőkígyók
a közös elemek Siercon and Coral (Sean and Steph Mayo) nagyon változatos, szórakoztató MOC-csoportjában. Hármat kiemelek közülük, de a többi hasonlóan remek. Először itt a számomra filmes sarokpontot jelentő Mátrix kocka-leképezése.

érdemes mazsolázgatni a képen
Az izgalmak után a nyugalom szigete:


Levezetésül pedig egy kis aktív játék:


dú-du-dúúúú
Jön a Scooby Doo. Állítólag. Ti mit gondoltok, jó lesz/lenne? Thebrickfan szerint ezek a pletykált szettek:

Mummy Museum Mystery (75900)
Mystery Plane Adventures (75901)
The Mystery Machine (75902)
Haunted Lighthouse (75903)
Mystery Mansion (75904)

ez persze MOC - via Proudlove

10174 másképp
Van még, aki szeret alternatívát építeni. Itt például csirkelépegető (AT-ST) vált Omega osztályú rombolóvá. Jó, az űrtéma megmaradt.

via slimpickings450

Soxor másképp
Más kisebbet, de sokfélét alkotott egy alapból.

többféle 31024 átépítés - via amaman_12
 
Tik vagy tojgli volt elébb?
Az alábbi alkotó, "grohl" (Milan) sem tudott dönteni ezért a Creator-dínós 6914 számú készletből madárkát, és egyebeket varázsolt, nagyon helyesen.


Szárnyaljunk tova
A Sopwith Camel legutóbbi, UCS-jellegű kiadását színben utánzó, némileg takarékosabb anyagfelhasználású modell látott nap világot.

hatdarab - via Adeel Zubair

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése