2 Benyovszky Móric nyomdokain

1776. után újabb magyar királya lehet Madagaszkárnak. Az ok feltárására csak információt szellőztetek, a teljes megfejtést az Olvasóra bízom.

Dornbi (azaz Dornbach Péter) - akit eddig csodás repülőgépmodelljeiről ismerhetett széles e világ - valami egész újba vágott. Flickr oldalán nemrégiben az alábbi kép tűnt fel a katonai göbzik közepette. Akinek gyereke van, vagy elég fiatal hozzá, jó eséllyel már ennyiből is megsejthette, mi következik.


Nekik is, de a többieknek is érdemes a hajtás után pillantani, hogy teljes valójukban gyönyörködhessenek az Ideas keretein belül néhány nap alatt több, mint 120 támogatót szerzett jópofaságban.

debilfaktor maximálva!

he de korcsmárosné, idösanyááááám...

na, mentünk...

A Madagaszkár elmeroggyant maffiózói így hát közénk érkeztek, hogy egy kis (sok) vidámságot csempésszenek mindennapjainkba. Szaladjatok, támogassátok az ötletet! Addig is összefoglalólag széles gratulációm Dornbi alkotói kitekintéséhez!


2 megjegyzés:

  1. Hahó! Köszi a posztot, megtisztelve érzem magam :) Különösen a képaláírások tetszettek, jót nevettem rajtuk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naná, hogy szívesen! Továbbá örvendek, hogy propagálhattam az Ötletet, és annak is, hogy valamit viszonozni tudtam az okozott vidámságból. :)

      Törlés