0 Mindentbele Ádvent - 9.nap

Immár a kilencedik ablakok nyílnak meg, és a City-s versenyző elég jól rávert a másik két delikvensre. Lássuk, szépít-e a drága és a lányos induló!

SW téren egy microscale űrhajó - tippem szerint Anakin jedi harciröppentyűje - érkezik. Cuki, meg minden, de sok teteje nincs a dolognak. Ha a másik kettőbe minimális fantázia szorult, akkor csúfosan rávernek erre.


Mit is vártam? Sárga és szürke, naná. Amúgy jók az elemek, csak így drága beszerezni.És itt is a csekélyértelmű göbzi! Nos, élőben sem jobb, mint képen. Egy X-szárnyú legalább mutat valahogy, de ez csak egy háromszög.


Ma Mia nyit ablakot a Friends naptáron, ami jó. Karácsonyi hangulatú, ám igen jelentéktelen kép fogad, ami nem jó. Ez sem fogja már kiütni sárga gépet...


A tasak tartalma valahogy bővebbnek tetszik, bizonyára a tartalékok miatt.


Így is van! Három a magyar igazság, s három a picur maradékok száma is, mely utóbbiak akár össze is rakhatóak egy díszgyertyává.


Egy szusszanásnyi pihenő után a két lány előkapta a láda fiából a saját készítésű adventi koszorút, s meg is gyújtották az első gyertyát, így téve maguk közt közhírré a Karácsony közeledtét.


Nocsak, mi ez? Netán kartács? Dehogy, ez egy jó kis kézikocsi, egyetlen - bár jól megtermett - baguette társaságában. Lesz már a vásárban harapnivaló, bőven!


Ígéretes alkatrészek tömkelege, és mintha kicsit sok lenne, nem?


Ahá, nem kispályázott a LEGO, hisz egy zöld fogantyú és egy tengelyes elem is pluszként jelentkezik. A kenyeres kocsi így még jobb, mint a rajzon, így a végeredmény nem kétséges: ma magasan a City ajándéka a nyerő számomra.


Pali bá, a városka széles körben kedvelt pékmestere erre a vásárra is tartogatott meglepetést: Egy maga készítette kordén szállította le, és állította ki friss áruját. A két rosszcsont sem volt azonban rest, egyből meg akarták ismerni a "járgány" minden részét. Szerencsére Marcsa még időben közbelépett, s a gyerekek kis akciója nem okozott galibát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése