1 Mindentbele Ádvent - 8.nap

Ma járunk a naptárak egyharmadánál, azaz összesítve 24 ajándék lesz kibontva, mire ezzel a poszttal végzünk. Átütő sikert még egyiknek sem sikerült hoznia, holott például a szép emlékű egyszeri Pirates és Castle karácsonyi hóbortja meglehetősen jó volt. Az is lehet persze, hogy csak az eltelt évek szépítik meg ezeket az emlékeket.

Mintha csak cáfolni akarna, a SW-naptár beerősít, ezúttal egy snowtrooper,ismert magyar nevén kitudjami bedobásával


A festett fekete fejeket én személy szerint nem kedvelem, de biztos jó a játék szempontjából.


Régebben elég ritkán lehetett hozzájuk jutni - a MF-készletemhez kapottat gyorsan meg is akarta venni valaki. Mivel én még egy 1x2 sima kockát sem adtam el soha, így ez reménytelen próbálkozás volt, másrészt valamiért kedvelem is ezeknek a fazonját, így duplán. Eddig - minő meglepetés - a Star Wars Univerzum vezet.

Ha már tél, akkor nyilván Snowtrooper, nem?

A barátnők vajon milyen okossággal igyekeznek meggyőzni menőségükről? Ahogy látom, retro székekkel. Nem biztos, hogy így sikerülni fog...


A sok piros kúp viszont jól jöhet még, a csmpék, minipanelek és barna lap pedig inkább "futottak még".


Ha megfigyelitek, a javasolt konfigurációtól eltértem, és közvetlen a csempézés alá pakoltam a 2x2 lapokat. Nekem így jobban tetszik, és még stabilabb is.


A két leányzó végre megterített, s a nagy munka után kissé leültek, hogy fújjanak egyet. Odakinn a szán és Pepi egyaránt nyugodt, hasonlatosan a karácsonyi hangulatba feledkezett városkához.


City témában úgy tűnik a SW mai hozadékával való versenyzést tűzték ki célul. A láb+haj kombinációból kiskorú lyányra gondolok.


A tasak semmi újat nem mutat a rajzhoz képest, de ilyenen úgysem izgatom magam...


Íme, itt van Jocó méltó, korcsolyázó párja, Borcsa, aki a hidegre való tekintettel még kesztyűvel is elláttak szülei. A tartalék korcsolya igen jól jön mindenkor, így most sem tekintem hulladéknak. Sajnos Borcsa haja nem egy általam kedvelt frizura, így részemről visszafogottabb lelkesedésnek örvendhet csak.


Az ablakokon való kukucskálást megunva, Jocó újabb kalandok után nézett, s mivel a közeli téren jégpályát készíttetett a fineszes polgármester, így azt vette célba. S milyen jól tette! Az általa mély csodálattal körülrajongott Borcsa mutatta be éppen legújabb figuráit, s úgy piruettezett, mint a nagyok. Jocó hiába is integetett neki, a koncentrálástól azt sem tudta, hogy van ott még rajta kívül valaki.


A mai nap győztese számomra a SW naptára volt. "A snowtrooper mindig jó" mottó ma is bejött...

1 megjegyzés: