0 Mindentbele Ádvent - 6.nap

Itt van végre Mikulás napja, örvendezzék mindenki a bezsebelt/bezsebelendő édességeknek, s kövessen minket a bontogatás folyamatában! A Star Wars fényezett naptára ma egy újabb mikroépítéssel lepi meg a közönséget, melyből legalább egy-két hasznosabb alkatrész kinéz.

A tasak sok szépséget nem nyújt, de mindenesetre meglepő a tengelyes alkatrész így első pillantásra.Nekem ez egy keselyűnek / vulture droidnak tűnik, javítsatok ki, ha nem így lenne. A sötétkék íves elemekért éri meg tulajdonolni, de ha valaki másképp vélekedik, sem problémázunk sokat. Ha véletlenül ez nyerné a mai napot, akkor viszont igen setét ünnep lesz.


Friends téren úgy látszik, gyorsan kilőjük a 2. figurát. Ő Stephanie, semmi kétség.


A zacskós kínálat egyértelmű, nem okoz érzelmi kilengést...


Bizony, Stephanie, Mia ellenpólusa érkezik ma, egy korábbról már ismert, ámde éppenhogy ritka Mikulás-göncben, amiért is nagyot nő szememben a mai nap "értéke" a baráti vonalon.


Mia - miután Stephanie szüleitől megkapta a meglepetés-előkészítésre szolgáló engedélyt - belopódzott barátnője szobájába, hogy onnan készítse elő a meglepetést. Minő szerencse, hogy Stephanie épp az utolsó simítások elvégzése után ért csak haza, s így kétszomszédnyi távolságból is jól lehetett látni szeme tágra nyílását, s állkapcsának ennyhe "koppját" a földön.


A város tovább fejlődik, semmi kétség. Ma egy újabb stand, vagy valami hasonló érkezik.


Barna és fehér - ez már ismerős. Ezek mellett sok a gyümölcs is, ami változatosságot hoz, de majd kiderül, hogy ez jó-e nekünk.


A zöldséges hosszabb ideje magára hagyhatta pultját, mert a hólepte fázis elég előrehaladott, és a gyümölcsök állnak nyerésre, 3:1 arányban az egy répával szemben.


Jocó - miután lenyomott 3 kakaót - örömmel vetette rá magát  fenséges croissant-ra. Marcsa persze jól ismeri a kissrácot, így semmi meglepőt nem talált viselkedésében, s szívesen szolgálta ki újra és újra, igaz, még  a gyümölcsökre is próbálta őt rábeszélni,  ám sikertelenül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése