2 Mindentbele Ádvent - 5.nap

A tegnapi tévesztésem sem szegte kedvemet, így a bontogatás gőzerővel folytatódik. Immár ötödik napja nyitogatom az ablakokat, tehát az elképesztő jóság megtalálásának valószínűsége nőttön nő. Az említett mellétippelésemet most már én is látom, hiszen a mai SW-ablakocska egy klónharcos sisakját, és egy egész fegyverarzenált rejt.


A tasak látványa kevésbé impozáns, mint a rajzi megjelenítés, de akinek a sisak hiányzott, most végre megkaphatja.



Az 1x2 jumper alja egész új fazont mutat. Ti már láttátok ilyen alvázzal?


Összerakva a darabokat egy fegyvertároló alkalmatossághoz jutunk, amit lovagi témában még értékelni is tudnék, itt azonban sima helykitöltőnek tekintem.


Heartlake Cityben vagy a karácsonyi vásárkészül, vagy Stephanie háza alakul. Hamarosan meglátjuk.


A zacsek mindenféle színeket rejt, de kivehető a barna+fehér alap, ami leginkább hóval lepett fa dolgokra utalhat.


Stilizált házrészlet lett a jussunk, karácsonyi koszorúval, arany rácsokkal, hófödte tetőrészlettel, és két pöttyel is gazdagodtunk a végére. Ahogy elnézem, ez inkább kockabányai szempontból hasznos, bár megvan a maga bája, hangulata.


Mia végre megérkezett barátnője házához, ahol gondolkodóba is esett: hová is tegye a szőke leányzónak szánt ajándékokat? Amíg vívódik, hogy az ablakpárkányt, vagy a szánt válassza, mi rátérhetünk a harmadik naptár bontására.


Kisvakond nadrágba öltözött leányzó/hölgy és vajas croissant. Nofene, mondhatnánk, igaz, ezek után biztos nem lepődöm meg sem a tasak, sem az összerakott ajándék láttán, de annyi baj legyen!


Ja, hogy ez egy copfos haj? Azt különösen kedvelem, így a zöld munkaöltözet sem befolyásolja örvendezésemet. A szép mosolyú figura amúgy is nagyon jó, ezzel együtt meg tökéletes.


Így is van ez kéremszépen, a kisasszony még sokkal jobb, mint amire számítottam.


Jocó - saját maga számára is meglepő módon - türelemmel kivárta Marcsa érkezését, aki a kínálat bővítése érdekében távozott el rövidebb időre. A forró kakaóhoz immár nem csak ízletes pitét, de croissant-t is választhat a tisztelt vevő. Ez persze újabb "lefagyást" okozott Jocó rendszerében, hisz nem bírta kiötleni, mit is fogyasszon ezek után.


Nekem ma a City hozta el a győztes meglepetést, és talán taglalnom sem kell jobban, hogy miért. A SW és a Friends darabjai körülbelül egyformának minősültek, messze Marcsa figurája mögött. Nektek mi a véleményetek?


2 megjegyzés:

  1. Az SW-s meglepets nem tűnik valami kreatívnak. Nem nagyon lehet hova felhasználni.

    VálaszTörlés
  2. Nálam ismét City-s győzelem. :)
    Várjuk a további fejleményeket, hiszen, eddig talán a City tűnik a legjobb vételnek közülük.

    VálaszTörlés