2 Mindentbele Ádvent - 4.nap

Most, hogy a nagyja rossz levonult, újult erővel lesegethetjük a zsákbamacsek-szerű dolgokat. Sztárvárszéknál erőst ünnepi hangulatba kerültek a népek, melynek folyományát rajzilag láthatjuk a mai ablak belső felületén.


Nem okoz nagy ijedelmet a tasak látványa sem: ez pont az, amire a rajzból következtethettünk.Összepattintva a darabokat egy morc hangulatú rohamosztagost kapunk, Mikulás-sipkába öltözve. Haragvó tekintetének oka vélhetően a kakaótól mentes piros bögre. Egy jópont a SW naptárnak a mai napra.


Friends-témában állatka érkezik, bizonyára vele fog találkozni Mia a hosszas úton.


Látványra nincs plusz darab a zacskóban, de az őzike korpusza tetszetősebb, mint rajzolva.


Az űrtechnológiát megszégyenítő bonyolultságú építés eredménye egy kis fenyő a faiskolából, mely mellett a gida otthonosan érzi magát.


Mia - Stephanie felé vezető útján - a kezdetleges fenyvessel szegett tó mellett haladt el, s óriási mázlijára találkozott Pepivel, a környék kedvelt őzgidájával. Pepi nem ijedős, így a találkozás a két fél kölcsönös örömére szolgált, melyet Pepi a későbbiekre nézve biztatónak vett.


City-berkekben egy vásári pult képe rajzolódik ki a képen, sütivel, bögrékkel.


Na tessék! Egy pohár jő pluszba, biztos ami biztos. A rönk-felületű elem színe nugát, vagy mifene, így a későbbiekben örvendetes felhasználású.


Egész jól passzol a barna és a nugát szín egymáshoz. A sárga bögrék helyett én valami ütősebbet raktam volna, de a pite ellensúlyoz.


"Ööööö..." - gondoltta magában Jocó, miután a hóember-készítéstől átfagyva megrohanta a forró, alkoholmentes italairól, és isteni, házias sütijeiről híres standot. Sajnos a kiszolgáló személyzetet eligazításra hívta el a polgármester, így némi várakozásra szorult a kis fickó.


Három, gyökeresen eltérő darabbal lettünk ma gazdagabbak. A SW rohamosztagosnak lehetett volna vidám arcot rakni, és akkor vinné a mai pálmát, a kis fenyőt lehetett volna festett kúpból csinálni, egy kis hóval, és akkor annak adnám a győztes helyet, vagy ütős bögrékkel szállított, esetleg piros üvegpalackkal gazdagított City-pult esetén amaz lett volna a befutó. Így viszont úgy értékelem, hogy mindnek van pozitív, és negatív oldala is, és nagyjából kiegyenlített a mezőny.

2 megjegyzés:

  1. Az nem Stormtrooper,hanem klónkatona :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sisak nélkül egyre megy :) Mindenesetre köszi a kiigazítást.

      Törlés