1 Mindentbele Ádvent - 3.nap

Az országra katasztrofális hatással lecsapó tegnapi időjárás az én szűkebb környezetemet sem hagyta érintetlenül. Egy napos áramszünet, a távközlési szolgáltatások (igen, a mobil is) lebénulása, és a közlekedési káosz együtt és külön külön is kedv-elvevő képessége megviselt, ám megtörni nem tudott. Remélem kedves Olvasók, sikerült jól átvészelni a kritikus időszakot. Az ádventi naptáraknak igen, így ma újabb ablakokat nyitogathatunk. A csillagháborús dobozban valamiféle gépágyú-szerűség rejtezik, ám illő a valóságban is megszemlélni a milyenségét, mielőtt bővebben nyilatkoznánk róla.


A tasak picurka elemei nem mutatnak impozáns képet, amin meg is lepődtem cseppet.Ahogy rakosgattam az elemeket, a lábakon akadt meg a tekintetem: miféle elemek ezek? Jóféle MOColó darabok, érdekes díszként, kerék-imitációként egyaránt elsüthetők. A Végeredmény egy egész korrekt kis fegyver lett, és még három pötty maradt is tartalékba. Ez az első SW-bontás, melynek végeredménye kedvemre való.


A Friends-doboz egy röhejesnek tetsző meglepetés ígéretét biztosítja számunkra. Innen meg tudom saccolni, hogy ma veri az űrajándék.


Bizony, a zacskó sem mutat impozánsabb képet a fenti rajznál...

igencsak szegényes ez így...

Az összerakás "ördöngösségtelen", s nyomán egy kis ajándékkal, plusz egy lila kosárral gyarapodunk.


Mia még időben észbe kapott, s hazafurikázott a Stephanienak vásárolt kicsiny ajándékért, és kosárkányi édességért, melynek édesszájú barátnője vélhetően igencsak örvendezni fog.


A városi ládikó mai rejtekén egy hóember pihen. Vessük pillantásunk az ABS-részekre, hogy bőségesebb információhalmazzal bírjunk eme tagra nézvést.


Hát, igen. Ez így még kevesebbnek tűnik, mint a grafikai ábrázolás. Na de milyen lesz, ha tényleg összerakjuk?


Mielőtt a kép egészét befogadnánk, hadd hívjam föl szíves figyelmeteket a kalap textúrált kivitelezésére. Nekem igen tetszetősnek tűnik így, hogy csak a kalapot díszítő pánt felülete sima, míg a többi rész - mily valósághű - enyhén rücskös. Megfogni is más így, mintha az egész tükörsima lenne.


Kissé értetlenül állok a tény előtt, hogy nem kétoldalt bütykös 1x1 kockát, hanem egy lámpa-elemet használtak fel a hófickó törzséhez, de így se lett túl rossz.


Jocó, miután bedobta levelét, önfeledt futkosásba kezdett a parkban, a frissen hullott hónak örvendezve. Egy idő után természetesen némi fáradtság vett rajta erőt, ami csak a további száguldozásban, nem pedig a hóval való játékban gátolta meg, így gyorsan össze is csapott egy magával kompatibilis méretű hóembert a miheztartás végett. Seprűt nem lelt, így a korábbi napok ítéletidős törmelékeiből válogatott ki egy megfelelő karnak való fadarabot.


Ma bizony fordult a kocka. A SW darabja nem az utolsó lett, csak a második, merthogy hiába jó az a fegyver, mégsem érzem ide valónak. A hóember viszont pöpec, szerintem az nyert.

1 megjegyzés: