1 Mindentbele Ádvent - 2.nap

Itt a második nap, s ugyan még jócskán az elején járunk, azért a két licensztelen darabtól már most várok valami történetindítást. Egyelőre tartom magam a bevezetett sorrendhez, tehát a SW ketteskéjével kezdem a nyitogatást. A képen a sokak által kedvelt, általam viszont érdektelennek tartott Super Battle Droid figuráját láthatjuk. MOC-oláshoz lehet, hogy jók az alkatrészei, de még nem próbáltam.


Ilyen setét ez, pedig a kép egész világosszürkének mutatja. Nekem ugyan mindegy, de akkor is fura, hogy erre miért nem figyeltek oda jobban.Figyelem! A kéz felhelyezése figyelmet követel, különben többé-kevésbé vicces külalakja lesz a darabnak. Nos, ez így, összeállítva sem ragad meg jobban, mint a képen szemlélve.


Most, hogy a Star Wars világában kiörvendeztük magunkat, jöjjön a rózsaszín világegyetem elemzése. Már most látszik, hogy ez egy egyedi szán, lábrögzítővel.
 

A lányos színekre kóros szimpatikus idegrendszeri válaszokat adó egyedek ugorjanak tovább, és ne kockáztassák törékeny idegrendszerüket. Persze ez kissé túlzás, hiszen minimális pink keveredett bele.


Érdekes, hogy SNOT technikát alkalmaztak, de vitathatatlanul jópofa lett a ródli, s csak a kényszeres virágdíszítésért morgolódom cseppet.


Jól sejtettem hát, valóban lesz valami kis sztori.

Mia egy cuki virágszirom-borítékban meghívót kapott Stephanie-tól, hogy töltsék együtt az Advent időszakát. Pici szánkójára pattant hát, hogy - ha már lehullott az első hó - stílusosan érkezzen vendéglátójához. Már most óriási az izgalma, hogy az elkövetkezendő napok milyen élményeket hoznak majd...

City téren egy Mikulás-hangulatú postaláda érkezik, bizonyára a tegnapi levél befogadására.


A tasak tartalma ezek után meglepetésektől mentes, talán némi maradék néz ki, ha elkészülünk.


Nos, nem rossz, sőt igen jó kis darab ez, és valóban van néhány pöttynyi maradék. Viszont az a zöld vacak ott egy béka, s a kétéltűek - sajna - hidegvérűek, azaz télen vagy elvermeli magát valami megfelelő helyre, vagy "kampec". Ezek után lehet, hogy ez egy helyi díszítőelem, vagy akár egy összefagyott fűcsomó. Na mindegy, most már így alakult.


Tippem itt sem lőtt mellé, valóban mesélhetek ennél is.

Másfélszeres Pisti és jó haverja, Rövid Jocó elhatározták, hogy idén a tutira mennek, így a város két távoli pontján mindketten feladták összesített karácsonyi és Mikulás-napi kívánságlistájukat. Már csak napok kérdése, hogy kiderüljön, valóban jól sakkoztak-e lehetőségeikkel.

1 megjegyzés:

  1. A második nap utáni véleményem: A SW még mindig érdektelen számomra, a másik kettő pedig továbbra is tetszik. Talán a Friends most ezúttal érdekesebb, építősebb, de a Cityhez meg van béka. :) Ami nekem még nem volt, és még ha nem is téli állat, akkor is állat. ;)

    VálaszTörlés