2 Mindentbele Ádvent - 24.nap

Eljöve hát Szenteste napja, Jézuska, Angyal, Mikulás, stb. (nem kívánt törlendő) most már záros határidőn belül megajándékozza a gyerkőcöket, és a helyesen üzemelő felnőtteket, ami természetesen a posztsorozat utolsó bontogatási napját is jelenti. Lesz-e nagy durranás a végén, vagy a Nihilbe hullik valamelyik naptár, most végképp eldől. Ezek után ki-ki eldöntheti, van-e szüksége valamelyikre a várható leárazási roham keretében, vagy hagyja veszni a dolgot.

Darth Claus a Sith ajándékosztó pozőrje jő, és tarol! Kár, hogy a sisakba nem csempésztek egy csepp pirosat és fehéret, úgy lett volna igazán buli.Én ezt a szürke fejet sosem értettem, hát nem csak holtsápadt volt az öreg Anakin? A köpeny meg szerencsére védet helyen várja a felhasználást.


Püff egy mínuszolás beütött, karácsonyilag ilyen morc pofát vágni, jajjaj...


- Az Erő legyen veled! (velem meg az összes ajándék, hehe) - Sajnos a a fordított alapszín/festőszín választás meglátszik a test két része közt, de azért kissé messzebbről korrekt.


A Friends naptára nem hozott áttörést az utolsó napra, csak egy újabb ajándékdobozt, kissé más kialakítással, de tölthetően. Ez sem rossz, de mára elég nokedli.


Legalább az elemeknek hasznát látom...


320 gigapixeles fotómasina, és néhány korcsolya, masnis dobozban. Nem rossz ajándék a fa alá.


Itt van hát a Szenteste, mindenki vidul, Stephanie és Mia is örömmel bontogatják az ajándékokat, mely munkálatokat a macsek igyekszik jelentékenyen lassítani, s még Pepi őz is lenyugodott az elmúl napok randalírozása után.


City berkekben ismerős figura keveredik elő rejtekéből. Természetesen mindig változtatnak rajta valamicskét, s bizonnyal így van ez most is.


 Piros ruha szakáll és puttony - sima ügy.


Fiatalembert kapunk, ezek szerin álszakállal, plusz némi csemegével, amit majszolhat, vagy osztogathat.


Így néz ki őkelme beöltözve a nagy eseményre.


LEGO City népének apraja nagyja összegyűlt a nagy napon, hogy - helyi szokás szerint - Mikulástól személyesen vehesse át ajándékát. Joulupukki erős elfoglaltságára tekintettel a városka címzetes alpolgármestere, Gézu vette a bátorságot, hogy helyettesítse a lappföldi eredetit. Álcája tökéletesen sikerült, és sem a felnőttek, sem a gyerekek nem is sejtik, hogy utánzattal van dolguk.

Nekem is, nekem is!

Az elmúlt bő három hét termését áttekintve számomra ár-érték arányban egyértelműen a City vitte a prímet, míg a SW úgy tudott fölzárkózni, ha eltekintettem a durva árazástól. A Friends mindenképp az utolsó helyen kullogott, de ettől még lányoknak mindig versenyképes maradt. Halljuk, kinek milyen az egész hóbelevancról alkotott véleménye!
2 megjegyzés:


 1. Köszönjük a heteken keresztül zajló bemutatókat Attila!

  Ez úton kívánok békés, boldog karácsonyi ünnepeket az oldal Szerkesztőinek és az Olvasóknak is!

  :)

  VálaszTörlés
 2. Ha jól tudom, a fröccsöntőgép teszteléséhez a piros színt használják, mert azon jobban látszanak az esetleges hibák, mint a feketén. A gyárból is kiloptak - véletlenül - néhány Véder nagyúr sisakot PIROS színben:

  http://www.bricklink.com/search.asp?itemID=3243&colorID=5

  Na, az most jól passzolna a karácsonyi témához.

  :-D

  VálaszTörlés