0 Mindentbele Ádvent - 23.nap

Uccsóelőtti napra már nem csevegek túl sokat, csak abbéli reményemet fejezem ki, hogy a karácsonyi beszerzéseket, főzőcskét, miegymást már mindenki időben letudta, és nem kell a város őrületébe kapcsolódni egyetlen Olvasónknak sem!

Nézzük, milyen galaktikus meglepetéssel leszünk ma gazdagabbak! Hoppá, ez egy Jedi-kandalló, apa-fia fénykard-tárolóval, nagy teljesítményű lézerrel imitált lánggal.
Egész pofás adag, több hasznos darabbal. 


És milyen sok maradt tartalékba! A kék üvegizé nem tudom mi, várom a megfejtést. Mindenesetre ez elég jó kályha/kandalló lett.


Ahogy tegnap a másik két doboz kapott egyet-egyet, úgy lesz ma Friends naptárilag miénk egy újabb karácsonyfa. Ez nem olyan menő, mint robotikus társa, viszont tetszetősebb, mint a City-féle.


Akinek a rózsaszín csúcsdísz nem tetszik, az nyugodtan elhagyhatja, hisz anélkül is pazar lesz.


De én azért felraktam, s egy pötty maradt tartalékba.


A tánc, a beszélgetés, a falatozás, de még a mesélés is jótét fáradtsággal töltötte el a két lányt, így mikor Stephanie édesapja beállított a karácsonyfának valóval, először alig bírtak erőt venni magukon, majd hirtelen átestek a holtponton, s onnantól nem is lehetett lelőni őket, úgy díszítették a helyre kis fenyőt.


Klasszikus vonalvezetésű gyerektricikli van a 23. ablakban. Kíváncsi vagyok, használható-e, merthogy amúgy nagyon pofás darab.


Sok-sok kerekecske - ez igen jó.


Hát bizony ez nagyon tetszik, úgyhogy lehet, hogy csinálok még többet is.


A Város Fája avatása után Dzsoni végre bedobta magát Marcsánál, s félrevonultak a szóróhomok-tárolókhoz. Dzsoni persze számolt a minden lében kanál gyerekekkel, s minden lehetséges zavaró tényezővel, így garázsából egy triciklit varázsolt elő, melyen most a gyerekek száguldoznak, Csálé meg csujjogat nekik.


Ez a tricikli nekem annyira bejött, hogy egyszerűen verhetetlen, azaz a mai nap City győzelemmel zárult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése