0 Mindentbele Ádvent - 22.nap

Célegyenesbe fordultunk, s ezen kívül már csak két alkalom lesz előttünk. Tekintsünk az ajtók mögé, hogy bővüljenek adventi ismereteink.
Kiskarácsony, Nagykarácsony,
Sztárvárszrobot a padláson.


Szóval Artu rokona egy kissé ünnepi hangulatba lett festve.


Ez egy XM-AS astromech droid lehet. Hajdan az őzike mellé a Friends naptárban illő lett volna ilyen kúpot csomagolni. Poénnak igen jó, a kobakja többfunkciós, a maradék meg kommerszizálható, szóval isteni darab.


A Friends mai ajándéka igen satnya, egy csomag, némi masnival.


Nem túl nagy, nem túl változatos. Mondjuk az elemek bármikor ellőhetők.


Tagadhatatlan, hogy ötletes a felépítése, és végre nem csak szimulált, hanem valódi doboz, ami azért örvendetes.


A csajok már majd' megőrülnek a várakozásba, így egyelőre kénytelenek kívülről szemrevételezni az ajándékok csomagolását, s erősen próbálják kitalálni, mi csodálatosat rejthet a különféle színű dobozok tömkelege. Remélhetőleg dicső olvasóink is átérzik eme állapotot, így nem kell további magyarázattal szolgálnom.


Úgy látszik, a hétvégi faállítást többen preferálják. LEGO City lakossága legalábbis feltétlenül, hisz ma karácsonfát kaptunk, ha nem is óriásit.


Sok zöld elem, jó adag üvegpötty és egy barna henger - ez igen! Hasznos kupac ez is.


A négyféle dísz/izzó mindegyikéből kapunk tartalékba, hátha át szeretnénk építeni a díszítést, vagy hátha sikerül elhagynunk egy-két darabkát.


Az igazi és a műrendőr továbbra sem lopja a napot, és a fenyőárustól hamarosan megérkeztek a kis fával, amiből a közösség gyorsan igazi karácsonyfát varázsolt, s most boldog várakozással  énekelnek körülötte.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése