0 Mindentbele Ádvent - 21.nap

Az utolsó napok még sok izgalmat rejthetnek, hisz sosem lehet tudni, mivel akarják jóvá tenni a néhanapján előfordult negatív rekorderek által okozott lelombot. Ennek fényében tekintsük hát át a mai meglepetéseket!

Ma ismét microscale cuccot kapunk, méghozzá egy Y-szárnyút. Sok-sok aprólék figyel a tasakban, köztük pár hasznos és sok dömping darabbal.


Ez számomra nem annyira kultikus jóság, ám az UCS változatát így is beszereztem hajdan, mert azért igencsak jó, ez a picurka viszont nem igazán sikerült szerintem.


A tegnapi nyarvíkoló jószág után ma egy távirányítós mosógépre hajazó zenegerjesztőt kapunk.


A nyomott mintás 1x2 csempe jó fogás, a többi nem nagy durranás.


Erről beszéltem... Fehér-lila hangszóró? Na me már! Amúgy nem rossz ötlet ez így együtt.


A hosszas punnyadás leamortizálta a csajok korpuszát, és agyuk is kezdett eltunnyadni, így nagy egyetértésben vették elő a zenegépet egy kis táncikálásra, zenés tornázásra. Macsek koma természetesen gülledt szemekkel figyeli, hogy ezek a dilis kétlábúak már megint milyen értelmetlen dolgokat művelnek.


Amerikanizálódjunk együtt! A csíkos zokni, mint kandallóra függeszthető ajándékváró egység legalábbis erre buzdít. A másik darab egy szimpla, díszcsomagolt doboz, masnival.


Ebből a kupacból magyar zászlót is csinálhatunk.


Három picurka a maradék, a zokni erősen túlméretes, de legalább karácsonyi.


Ahogy közelg a Szenteste, Dzsoni és Fecó összefogtak, hogy a téren tébláboló gyerekek lelkivilágát még jobban felpezsdítsék. Szánra pattantak hát, s hangos szóval, zenével hozták meg a főtérre a közös ajándékokat, melyekből minden városlakó részesedik majd.


Mivel a City-féle meglepetés elég alap, így ezt raktam ma a harmadik helyre, a másik kettő pedig osztott első helyet kap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése