2 Mindentbele Ádvent - 20.nap

Az utakon látható nyüzsgés alapján már keményen benne vagyunk a karácsonyi őrületben. Aki nem gondoskodott viszonylagos nyugalmáról már idejekorán, esetleg direkt szereti, az most így, vagy úgy, de részese ennek. Nekik ezért, a többieknek pedig kikapcsolódásukhoz kiegészítésként kínálom a még hátralévő pár napnyi naptárkalandozást.

Robbantott ábrából is szépen kivehető a Lambda-osztályú birodalmi komp microscale léptékű formája. Nagy kedvence ez is, de félek, hogy ekkora méretben nem lesz túl szerencsés.Szinte pillanatok alatt össze is raktam fejben, pedig a fenti ábrára nem is néztem.


Hát igen ez elég hozzávetőleges, jóllehet, a fővonások megvannak.

egy kis rejtett segítség kellett, hogy megálljon

leszállt, és így jobban szeret üldögélni

a kék rács hozza a hajtómű fílingjét

Maumau érkezik Friends-téren, ami rendben is van, csak kicsit kevés ez így, a pihipárnán.


Nix meglepetés, sem a tasakban, sem összerakva.


A baráti csevej elhúzódott, s közben hazaértek Stephanie szülei is, akik a család cicájával a szomszédban vendégeskedtek. Mia - nagy állatbarát lévén - örömmel kezdte hát dögönyözni a törődést dorombolással és törleszkedéssel megháláló állatkát.Hideg az idő? Semmi baj, farönköt és fejszét ide! (a lapát vajon hólapát-imitáció akar lenni?


Hopp, lesz itt tartalék, a hordó meg mindig örvendetes!


Mindkét szerszámból egy-egy plusz, ami örömteli, bár maga az "alkotás" felejthető.


A városka főterét immár nyüzsgő tömeg tölti meg, s kezdődnek az ünnepi mulatságok. Most például éppen a kanadai favágók előtt tisztelgő rönkaprító versenybe nyerhetünk bepillantást, amint Dzsoni - drukkoló tömegtől övezve - próbál rekordot dönteni.


A Tydirium, vagy valamely rokona általam kedvelt SW-modell, de itt elég gyenguska lett, a fa hasogatása nem egy nagy szám, így a cicurka maradt a szerény, visszafogott nyertes.

2 megjegyzés:

  1. Szerintem ezek nem farönkök, hanem homok a járdák csúszásmentesítésére. Bár így a balta lesz kicsit felesleges :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megvan! Farönk alakúra kiképzett, csakis baltával nyitható homoktároló egységek. Így aztán mindennek lesz funkciója.

      Törlés