0 Mindentbele Ádvent - 19.nap

A tegnapi napot sikerült jól elbaltázni, hiszen a City naptárából a 19., azaz a mai napra való ajándékot sikerült előszednem. Ennek ellensúlyozására ma a tegnapra esedékes csomag kerül elő, hogy az Erő végre egyensúlyra leljen.

Ha már Erő, akkor pedig Star Wars, leginkább pedig a mai nap, ha el nem nézem! Első - és többszöri - pillantásra Imperial (avagy 74-Z) speeder bike, mely a jóégsetudja milyen magyar ferdítést kapott, ha egyáltalán.Mikulás tán ezzel érkezik? Bal oldalt zsák, jobbra piros és fehér színek...


Majdnem eltaláltam, csak épp nevezett hiányzik. Így ez akár egy jótét gárdistáé is lehet.


Friends-lila nélkül nem maradhatunk, így ma egy extravagáns bőrkanapé üti baráti markunkat.


A kupacból sok egyéb nem olvasható ki, hacsak az nem, hogy a LEGO nem volt elég kúl, és spórolt egy szál 1x4 lap színén. Ehhh...


A kanapé teljesen Friends-kompatibilis, akár most berakható bármely, méretében megfelelő lakba.


A széken ücsörgés hamarosan megviselte a hölgytársaságot, így igénybe is vették a nappali fénypontjának számító, ultrakényelmes kanapét, így biztosítva további órákra a csevej akadálytalan folyását. Az állandósult eszegetés-iszogatás meg már fel sem tűnik nekik, hisz nagyon alapjáratra vették bendőtömő tevékenységüket.


Lám, nekem Delorean nélkül is megy az időben utazgatás: tegnap egy napot előre, ma egyet visszaugrom, a hatás kedvéért. Jöjjön tehát tizennyolcadika City-üdvöskéje, egy újabb rendőr. Nem lesz ez így sok, kéremszépen?


Vajon a grogtól érzi magát ennyire jól?


Kapunk plusz bilincset is, és piros bögrét, hogy a sárga bögréstől meg tudjuk különböztetni. A tökfödőn lévő embléma vajon miért más, mint a felsőn lévő?


Csálé Fecó, akinek kedvelt szórakozása az élethű jelmezek készítése, és az imitált egyén körüli sürgés-forgás, a téli ünnepelgetésre gondolt egy merészet, és rendőrnek öltözött. Dzsoni szerencsére vette a lapot, és a kutyulit vakargatva jó pajtásként költötte el délutáni forró csokiját Fecóval, aki becenevéhez méltón viselte a tányérsapkát. Mindeközben a kölykök manuális hóháborút hirdettek, s ennek fényében áztatták tönkre egymás ruháját.


Ha már így, alakult, hát meg kell mondjam, a bolondos rendőr figurája számomra kellemes meglepetés volt, így el is vitte a pálmát. Sose gondoltam volna, hogy egy egyenruhás ilyenre lehet képes egy 74-Z-vel, vagy egy bőrkanapéval szemben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése