2 Mindentbele Ádvent - 18.nap

[UPDATE: az év benézése történt! részletek a 19. napi posztban!!!]

Az utolsó hét kezdődik ma, így ismét van miért a markunkat tartani. A tegnapi kandallós nyertes után most vajon más is belép a kályha-piacra, vagy más utat járnak be a vetélytársak? Hamarosan meglátjuk!

Öööö, ez egy minifig. Mire kibontom, utánanézek, hogy kicsoda, de így - azon kívül, hogy nem egy tucatdarab - nem sokat tudok róla mondani.
Aki nem törődik ilyen marginális dolgokkal, ahelyett melóztam egyet. A fickó neve Carlist Rieekan, és felkelői oldalon működött tábornokként. Sokkal nem vagyok beljebb az infóval, az tuti.


Nagy kár, hogy morcos, mert amúgy tetszetős figura. Azt mondom, még a haj is megy hozzá.


Ezmiez? (jut eszembe, januártól megint lesz egy kicsit több időm, és akkor visszatér ez a sorozat is, több másikkal). Szóval, mi is ez? Egy karácsonyi terítős asztalka, valamivel.


Az egyik valami egy könyv, ez már biztos.


Rendben, így már értem: Tiffany-lámpa van az asztalon, a hangulatos téli esték előidézéséhez.


Ahogy egyre késeibb órákba csavarodik a lassan folyó percek áradata, a leányzók elkezdenek felolvasni egymásnak kedvenc könyveikből, hogy megalapozzák várható jókedvüket. Stephanie épp egy romantikusan regényes rémtörténetet regél riadtan remegve, közben Mia szórakozottan szürcsölgeti szörpjét számtalan szóvirág közepette.


A City-box mai meglepetése szinte a középkorba kalauzol bennünket, s kissé meg is lep témájával, hisz eddig gyakorlatilag minden a szabad térre orientálódott.

egy uniculumos pulykulut valaki? - hukk

Az alkatrészek (a ritkán hozzáférhető komplett pulykával egyetemben) örvendetesek, így e szempontból elégedett vagyok.


A környezetbe illeszthetetlenség, és a pillanatnyi időzavar miatt azonban ma történet nélkül marad szegény, s csak így gyönyörködhetünk benne.


Mára nem nevezek ki első helyezettet, merthogy a SW-hapsi ugyan jól sikerült, nem gagyi, akárhova elsüthető, de arckifejezése lelombozó, a Friends olvasólámpás asztalkája ötletes, aranyos, de kicsit kevés, a City lakomás megoldása meg szuper, várkastélyba elengedhetetlen, de ide másképp kellett volna tálalni. A sok nyekergés ellenére a mai nappal igen elégedett vagyok. Ti hogy vagytok vele?


2 megjegyzés:

  1. Mindhárom elég jó, de a legjobb szerintem a City a mai napon.

    VálaszTörlés
  2. Rieekan tábornok volt a Birodalom visszavág (V. epizód) elején a Hoth jégbolygón az Echo bázis parancsnoka. Állítólag alapító tagja a felkelők szövetségének, de legalább is már az elején ott volt. A wookiepedian szépen meg van írva az élete.

    :-)

    VálaszTörlés