1 Mindentbele Ádvent - 17.nap

A Friends naptárának súlyos lemaradása egyelőre elvitathatatlan, s a City a lincenszelt dobozzal vállt vállnak vetve nyomul előre. Az utolsó harmad első napja akár hozhatna is változást a tendenciába, de félő, hogy nem így történik.

A Hoth jeges világa eddig két napot tudhatott magáénak, miközben a dupla nappal bíró, sivatagos golóbis, a Tatuin hármat is bitorolt. Mit tesz ilyenkor a jó ombudsman? Még egy hóbuckás vonatkozású meglepetést követel, s kap. Látványosan fegyverrel van dolgunk, ami Karácsony-inkompatibilis, így sok jóra ne számítson Tőlem.


Érdekes, hogy fehér alig került a tasakba.


Kicsit már kezd sok lenni a lövöldöző egység, és ez ráadásul csak távolról, csukott szemmel vizslatva hajaz bármire.


A nagy hideg után itt az idő, hogy felmelegedjünk! A barátnők is igencsak didereghettek már, ha ma egy szép kis kandalló lesz a jussunk...


Nem tudom, ki hogy van vele, de ezek a csillagog nekem Friends-függetlennek, és egyben jó díszítőelemnek tűnnek. Amúgy is jó kis kupac ez, de az előbb jelzett alkatrészek külön emelnek az értékén.


Jajj-jajj, hiányérzetem van, ez így kissé félbehagyott.

4 plusz darab - ez rendes adag

Az est közeledtével az iszogató lányok kissé jobban összehúzták magukat, mígnem Stephanie megelégelte a fázós pillantások küldését, s gyorsan otthonosabbá tette a légkört a kandallóba való befűtéssel. Most vígan ropog a tűz, s kellemes illatokat áraszt a rá aggatott fenyőág, igazi téli hangulatot varázsolva a nappaliba.


A City mai meglepetése várható volt, hisz motoros szánt már kaptunk, miért ne vontasson hát valamit?


A fogantyúk kevésbé érdekelnek, ám néha igencsak jók, viszont a sarokpenelek és a kampó ritkább vendég nálam, így jól jön.


Meglátásom szerint ez egy összecsapott fércmunka, tudnak ettől sokkal jobbat is. Na mindegy, így az F-csoport esélyei nőttek.


Colos közeg visszatért téliesített járművével, méghozzá egy rabosításra is alkalmas vonszolmánnyal, tekintettel az elmúlt napok eseményeire. Jocó és Borcsa persze hihetetlenül élvezik a felelős hatósági személyként ügyködő kedves ismerősük tevékenységét, és most épp a blökit igyekszenek meggyőzni a motoros szánként való viselkedés széles körű előnyeiről - hasztalan.


A semmitmondó telepített fegyverzet és a nullértelmű szánvonszalék meglehetősen alacsony pontszámot tudhatna magáénak, ha pontoznék. Így csak lemaradtak a kicsit szépséghibás kandalló mögött, igaz, azt viszont rendesen. Szóval ma végre ismét Friends elsőséget hirdetek.

1 megjegyzés:

  1. Szerintem ezt a napot a kicsit lemaradó Friends nyerte meg. Nagyon jó ez a kandalló. (Nyilván nem olyan nagyon kidolgozott, de nagyon hangulatos és a leginkább alkalomhoz illó.)

    VálaszTörlés