0 Mindentbele Ádvent - 16.nap

A második harmadot teljesítjük ma, és remélem, előugrik valami nagyszerűség valamelyik naptárból. A tegnapi szűkös Friends és City ajándékok után értelemszerűen ezek közül várnék nagyobb durranást.

Azt hiszem, az utóbbi napok darabjait látva elég sanszos volt, hogy ma pilótát kapjunk a hógöbzihez.


S ha már így lett, észrevételezem, hogy ez már a többedik festésű hapsi a legósztárvársz világában, ám a rongy a hátán ennek is csak ugyanolyan csálé, mint rokonain.
Kétarcú a fickó, és sajnos egyik oldal sem vidám, így sajnos sokat veszít adventi értékéből a már taglaltak miatt.

itt vagy mérges, vagy retteg...

...itt meg szomorú

Az alapból vidámabb megközelítésű, ám minifigurális hiányban szenvedő Friends doboza puncsot és kekszet ad a már eddig is gömbölyűre dagadt csajoknak.


Mézeskalács csillagokból jut itt bőven, s a gömböc alatt még további 3 kiló kekszet saccolhatunk. A tündibündirózsaszín csészikék pedig csakis forralt bort, vagy jó kis puncsot tartalmazhatnak.


A hosszas, tétlen beszélgetés nem a lányok kenyere, így Stephanie gyorsan térült-fordult, s nagyi mézes sütije máris tesztelésre került, s hogy nehogy megülje a hasukat, némi forró puncsot nyalogattak hozzá az ifjú hölgyek, miközben a karácsonyi ajándékokon merengtek, melyeket várhatóan kapni fognak, s persze nem feledkeztek meg a többiekről sem, s a közös meglepetést is sikerült átbeszélniük.


Rendőrségi motoros szán, na brávó! Effektíve nem értem, minek ez a nagy rendőrözés, civilben nem lehetett volna valami ehelyett?


Szerencsére van benne egy-két jobb darabka.


Végtére is nem olyan hihetetlenül rossz, de azért reszketnivalón jónak sem mondanám.


A városban egyre inkább eluralkodó tél meggyőzte az ügyeletes körzeti megbízottat a motoros szán bevetésének szükségszerűségéről. Nem probléma ennek a macskakövön történő használata sem, hisz a hernyótalp megfelelő beállítása miatt semmin nem akad fel a két szántalp. A blökinek persze mindenhol ott kell lennie, így most is vidáman vakkantgatva vonul a rend őre után.


Kinenk mi a véleménye a mai napról? Szerintem a hósikló pilótája viszi a prímet, pedig nem kellett volna sok a legyőzéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése