1 Mindentbele Ádvent - 15.nap

Egy fél hónapnyi eresztésnél tartunk, azaz immár közelebb a végéhez, mint az elejéhez. Eddig tulajdonképpen mindenki jól érzi magát a saját közegében, mindazonáltal jól körvonalazható tendenciák is megfigyelhetők. A SW a semmitmondó, az ütős, és a mindegy-csak-minifig-legyen ösvényen igyekszik előre, a Friends a szokásos 2 csajszi, plusz kisebb-nagyobb (sokszor elhanyagolható képességű) kesentyűk egy történet mentén elvét követi, míg a City szintén történetbe rendezhető vonulattal kedveskedik, ám jóval vastagabb minifigurális háttérrel, ami egyben a vacak építmények számának jelentős csökkenését is jelenti.

A mai napra megint egy microscale járgány a jussunk, s én leginkább hósiklóra tudok tippelni a robbantott ábrából. Az jó is lenne.A színeket elnézve kezdek biztos lenni a dolgomban, és hát az elemkupac önmagában is hasznos elemeket rejt.


Et voilá! Itt ajó öreg snowspeeder á'la SW. Egész cuki lett, és a fő momentumokat hozza, így elégedett vagyok vele.

elől

hátul

A Friends-konyha újabb elemmel bővül, ha jól sejtem...


...bár kicsit sok a szimpla kocka, nem?


Ja, hogy így! Kocka-mosogatót minden legókonyhába, de sürge! Két tartalék itt is, mint a csillagháborús dobozban.


A széleskörű tápérték-habzsolást követően Mia és Stephanie sürgős csajos trécselésbe fogtak, gongolván, hogy a mosogatás előtt illő kifárasztaniuk szájukat. A vacsorát persze csak félbehagyták, hisz túl sok volt nekik, de terveik közt szerepelt még némi további étkezés is.


A City naptárban elég gyenguskának tűnő darab érkezik, egy eb képében.


A tasak sem mutat egy fikarcnyival sem többet, e miért is tenné egy ennyire egyértelmű darab esetén?

 
vau-vau vuhhh!

LEGO City kies tájékára újabb vidám vásárlátogató tévedt. Jocó barátja, Dömper Pepe házikedvence folyamatos búcsújáró eb, s mint ilyen, saját tállal rendelkezik minden rendezvényen. Most épp Jocóék szúrták ki a tömegben, s már gyűrik is a kutyulit, egy kis csonttal kedveskedve neki.


Nos, a snowspeeder a kedvelt SW-járműveim körét szaporítja, s jól is sikerült, míg a kutyuli nem hoz lázba, s a mosogató sem egy nagy húzás. A mai napra SW-győzelmet hirdetek.

1 megjegyzés:

  1. A kutyus nagyon jópofa, nekem ez tetszik a legjobban ezen a napon. Jól használható, jól játszható és nagyon jól eltalált ráadásul. :)

    VálaszTörlés