0 Mindentbele Ádvent - 14.nap

Második hét, ezüstvasárnap. Az utóbbi napok erősségei fellelkesítettek, és várom a további jóságokat, amik remélhetőleg előmerészkednek rejtekükből eme neves napon.

Réges-régen a Tatuinon meglehetősen nehéz volt vízhez jutni, így a párafarmerek nehéz munkával szerezték azt meg, lehetőleg minél nagyobb számú páralecsapoló (ez sem egy álomszerűen jó név, de a teljesen hibás párologtatótól még mindig jobb) igénybevételével. Ez a bináris aggyal megáldott cucc található meg a mai ablakban, hála Owen bácsi és Beru néni emlékének.Az alább vázolt törmelék állapotban melyikőtöknek jutott volna eszébe ilyen eszközt fabrikálni?


Nekem biztos nem, de amilyen egyszerű, olyan jópofa, és még az előző két nappal is kapcsolatot ápol. Nagyon magasra azért nem ugrottam örömömben, de tényleg nem rossz.


A leányzók hizlalása úgy látom, nem áll meg, s szerencsére minden igényt ki tud majd elégíteni a vegántól a paleolit diétáig. (eufemizáló túlzás persze lehet a kijelentésemben)


Nagyon vegyes képet mutat a zacskó tartalma, de a répák és a combok elsőre kiszúrhatók, és összeépítve megnyugodhatunk: mindkét lánynak jut mindenből.


Az étvágygerjesző, majd a lemozgás után Stephanie újabb adag élelemmel lepte meg Miát, aki a széles választékot látva egyből megreszketősödött, de aztán mégsem adta fel, s jól betankolt húsból, zöldségből, csakúgy, mint vendéglátója.


A City naptárában a következő ajándék egy Robin-színekben pompázó ródli. Sajnos meglehetősen gyengére sikeredett az én értékítéletem szerint.


Igaz persze, hogy elég széles körűen használható, egyszerűbb darabokat kapunk.


Bizony, élőben is pont olyan semmilyen, mint rajzolva.


Colos Dzsoni esti fogásának híre széles körben elterjedt, mire megint ki tudott volna jutni a vásártérre, így nem csoda, hogy Marcsa már egy finom habos sütivel várta, miközben a fél szemét a két, egymást szánkóztató gyerkőcön tartotta. Nem mellesleg a szánkó is tőle származott, így kétszeresen is igyekezett vigyázni a jómadarakra.


A City hozadéka nudlicsek, a Friends elég gyenge, viszont a SW páologtató jó, igencsak jó. A nyertes tehát az utóbbi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése