0 Mindentbele Ádvent - 13.nap

A sorszámból következtetve nem fog megrémiszteni, ha a mai nap vicik-vacakokkal lesz tele, de persze örvendeznék, ha valami szép, s jó következne minden vonalon. Lehetetlent azért nem várok, így kétlem, hogy az X-34-esnél - ily rövid időn belül - jobb jöhet.

Tatuini ruházat, szőkés haj, tegnap meg landspeeder vala, tehát ez nem lehet más, mint Luke Gazda. 


A zacsek sem hoz újabb információt, hacsak nem azt, hogy megerősít fent jelzett hitemben.

Sokak által nem kedvelt a kétarcúság, én inkább figyelmen kívül hagyom a dolgot. Vagy jó valamelyik fele, s akkor azt használom, vagy mindegy, hány arca van. Némiképp persze kérdéses itteni létjogosultsága.


hol a hajam?

áááá, így már jobb!

Friendsileg menjünk föl az emeletre, ugyanis ott találjuk a kérdéses ablakot, melynek belsejében fiókos szekrényke lapul. Nocsak, bővül a konyha?


A fehér vezérszín mellett ilyen-olyan színességek is előfordulnak.


A kis fiókos gyorsan összeáll, és szinte érezzük a saját magáról elnevezett cheese slope illatát-ízét, míg közben örvendezhetünk az alapfűszerek jelenlétének, s a megnövekedett tárolókapacitásnak.


A karácsonyi puding jókora adagra sikeredett, a lányok alig bírnak vele. Miának fel is kellett pattannia, hogy lemozogja kissé, hisz már úgy eltelt. Stephanie természetesen egyből kapcsolt, s némi levezető sajtozásra invitálja vörös hajú vendégét.


Ahol rendőr van, oda egyből kell bűnöző is? Ezt a húzást sosem fogom tudni elviselni a LEGO-tól, és ez az, ami lehúzza a mai napot City részről.


Mi ez, jedi-betörő? Netán betörő-jedi? Nem tudhatom, de úgyis kiderül, mindenesetre van a tasakban anyag...


Ja, hogy így! Elemlámpa az, nem fénykard (bár az átfedés kétségtelen - lásd a Gora című török "klasszikust"). Viszont némi pozitívumot is találtam rajta, nevezetesen a zorrós hetyke bajuszt, mellyel nevezett máris kivitelezhetővé válik.
 

Az est leszáltával Lego City lakói valamennyien békés álomba merültek. Valamennyien? Sajnos nem, hiszen rendőrünk épp Marcsa házánál járt, amikor gyanús mozgásra lett figyelmes. Nocsak - gondolta - a drága még ily késői órán is ébren van? Csalódnia kellett azonban, mikor nyílt az ablak, s egy betörőnek látszó alak zsákmánynak látszó szajréval menekülésnek látszó tevékenységet kezdett végrehajtani. A közvetlen közelről - szócsövön keresztül - fülébe ordított, megadásra vonatkozó felszólítás hatására a garázda személy szó nélkül megadta magát a hatóságnak. Később a börtönorvos átmeneti hallászavart állapított meg bajszos páciensénél.


Luke elég jó vétel, és a Friends témában a konyhai kiegészítés is kedvező, a betörő zorrósíthatósága szintén, csakúgy a sok tartalék elem, de mibenléte számomra visszataszító. Szerintem ma csak a City utolsó hely biztosított, az elsőség számomra kétesélyes (SW ugye drága, de minifig, F. olcsóbb, de csak bútor). Rendben, legyen: Luke a nyerő, mert vele van az erő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése