2 Mindentbele Ádvent - 12.nap

A tegnapi kellemes meglepetés után ma inkább nem várok túl sokat. Egyrészt nem tartom jellemzőnek a napokon keresztül elhúzódó elkapatást, másrészt így előfordulhat, hogy kellemesen csalódom.

A messzi-messzi galaxisból Luke terepsiklója érkezik, de ha mégsem az lenne, akkor is egy X-34-es. Kedvelem.

Színhelyességi fenntartásaim persze vannak, de már hozzászokhattunk. Azért jó alkatrészkupac ez csak úgy is.


Klasszikus darab, örülök neki, így a kellemes csalódás már meg is van.


Hagymás bab á'la Bud Spencer? Majdnem. Mindenesetre valami kaja készül itt, szóval előbb-utóbb előkerülnek azok a tányérok.


Ím, itt vannak a finom falatok! Főzésben jártas Olvasóinkat kérem szépen, világítsák meg tudatlanságom homályát, hogy mi is ez? Extravagáns puding? Tatárbifsztek? Valami tök más? A maradék két darabból persze gyorsan "megépítettem" a nagy placsnik kistesóját is, hogy legyen utánpótlás.


Stephanie marha carpaccio elkészítésében még nem jeleskedik, így némi puding és ételfesték, valamint némi színezett marcipán segítségével elkészítette első fantázia-vacsoráját (na jó, maradjunk abban, hogy valami feltálalhatót). Mia természetesen drukkolt barátnőjének, hogy a készítmény legalább fele olyan jó legyen, mint ahogy kinéz.


Ikonikus darabbal bővül a City kínálata. Ole Kirk Christiansen jól ismert fakacsája került felturbózásra, így már nem csak kötélen rángatható a drága, hanem távirányítással is hápogtatható.


Sok-sok apró pöttyöcske "feszít" a zacskóban, ami így nem mutat túl jól.


Szerencsére az összerakást követően csinosodik a dolog, bár a távirányító így ultranagy lett, a kacsa kerekei pedig nem érnek le a földre, de szódával még így is elmegy. A nagy rakás tartalék meg már-már alap.


Jocó és kis barátnője egy Ole-kacsát kapott ajándékba a "Szerv"-től - talán hogy utóbbi békében táncolhasson egyet rajongása tárgyával. A számítás bejött, hisz a két gyerkőc visongva csapott le a klasszikus játék űrkorszaki turbózatára, hogy ki se lehessen őket zökkenteni elfoglaltságukból.


Hát, ma nekem egyértelműen a landspeeder a nyertes, nem csekély elfogultságomat visszafogva is. A Friends-élelem nem nagy cucc, így a második helyre simán futott be a City-féle kacsa az ő vidámságával. A távirányító azonban inkább röhejes számomra.


2 megjegyzés:

  1. Az ételt én Christmas puddingnak nézem. (http://hu.wikipedia.org/wiki/Kar%C3%A1csonyi_puding)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örvendek az infónak, még sose hallottam róla :)

      Törlés