2 Mindentbele Ádvent - 11.nap

Mesterszámmal csakis mesterien jó napnak nézhetünk elébe - vagy nem. A korábbi napok gyengébb eresztéseit tekintve én már nagyon támogatnám a javuló tendenciát, tehát remélem, hogy mégis. Lássuk melyik megoldásra szavazott a LEGO.

Első blikkre egy TIE pilótát sikerül ma bezsebelnünk kedvenc SW kartonunkból, ami máris a jó kategóriát erősíti.

Sosem volt kedvem az évente változó SW-egyenruhák festésének nüansznyi változásait nyomon követni, így most sem kezdek mélyreható elemzésbe, de ha valaki bír ilyen képességekkel, a kommentmezőben nyugodtan csapjon le a lehetőségre!


Az öltözet örvendetessége mellett sajna az arcot nem igazították az adventi hangulathoz. Ezt mindannyiszor fel fogom hánytorgatni, ahányszor csak morcos vagy szomorkás arcot látok.

már megint a karácsonyi hajtás, brrrr...

Gyorsan rakjuk is rá a kupakot, mielőtt kicsap a gőz.
 

A teljesen Friends-jellegű, ám általam alulértékelt tegnapi nap után lássuk, mit kapunk ma. Hoppácska! Egy kisebb pulykulu elkészítéséhez alkalmatos sütő+tűzhely érkezik, a témában szokott kivitelben, méretben. Egész jó lesz a nap...


A tasak így elég keveset mutat,


A lányok az átmeneti pihenő után megéheztek, így Stephanie gyorsan térült-fordult, hogy bemutassa sütő-főző képességeit. Mia nem akarta zavarni, így békés szemlélődésen kívül sokat nem tett a finomságok elkészültéig.


A City nemes lakóinak békés karácsonyáért a rend dőre őre is tenni igyekszik, valamelyest érdekes felszereléssel érkezve. Az egyenruhásnak nem túlzottan örülök így előre, de lehet, hogy a kiegészítők egész más színezetet adnak majd neki.


Hűha, ez így kicsit beteges, nem? Mármint City rendőr, Friends kottafüzettel... Olyan nehéz lett volna más festést adni ennek a kottának?


Egy darab piros hangosbemondó jön tartalékba, aminek kifejezetten örvendek. Classic Space ráncfelvarráshoz isteni lesz!

dó-ré-mi-fá-szó - lá-lá-lá

Colos Dzsoni a helyi menő közeg beszáll a buliba! Elhatározta, hogy nem csak bűnüldöző, be búoszlató magatartást is tanúsít az idei vásáron, ezért egy közös dalolászást kezdeményezett a jelenlévő Marcsával és a gyerekekkel. Némi hátsó szándékként azért ott lebegett az eset fölött a Marcsa iránt táplált buzgó vonzalom kimutatásának félős igénye is.


A mai nap sok jósággal gyarapított, és több pro- és kontra érvet fel tudnék sorolni az egyes darabokkal kapcsolatban, így például a pilóta általános SW-használhatósága, a Friends sütőjének könnyű integrálhatósága, de a City rendőrjének minden-kompatibilis szmájli-feje, vagy hasznos körítése mind-mind plusz pontokat érdemel, míg a figurákkal szemben egy sütő elég csekély próbálkozásnak tűnik, a mérges pilótafejért kár, és a Friends-kottát is kifogásoltam. Na, erre ma nehezen varrunk gombot. Szerintem ma három nyertest hirdetek.


2 megjegyzés:

 1. Stephanie elvesztette a kottáját, és sehol sem találja pedig még a sütőbe is bekukkant.
  Apukája, a hivatásos pilóta morcos, hogy neki kell kimennie a hidegbe keresgélni...
  Ezalatt a buzgó járőr hangosbemondóval járja a vásárt, mert talált egy Karácsonyi kottát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez megér egy duplavigyort! Köszi :DD

   Törlés