0 Beharang - Ultra Agents 2015

Tronba oltott James Bond és társai folytatják trancsírhadjáratukat. Sosem látott (pláne nem kívánt) járművekkel és menőző Neo-ellenfél Mr. Smith utánzatokkal, valamint szedett-vedett félroncs fickókkal köszönt be az újabb eresztés jövőre. pár érdekes elemnél többre nem számítok, nekem az előző kupac is felejtős volt. Vessük hát pillantásunk a jövő évad várományosaira.

70166 Spyclops Infiltration


Ahá, fehér slukker! Na, ez se dobott fel különösebben, de legalább nem szüreke, vagy fekete. Az ezüst pókok jókok, a pajzs tetszik, egyébként meg további két pöttyköpő van a járművön is. Ez utóbbi ahogy van, nem tetszik, a bűnöző elég beteges, kockahajú ügynök meg sosem kellett.70167 Invizible Gold Getaway


Az arany a láthatatlan, vagy ahogy elcsaklizzák? Mindegy... A bűnözőn fejcsere, aztán mehet vadnyugatni, ami jelentős érv mellette, viszont a fehér pisztolyos ügynök nem igazán tetszik. A Tronból ismertre emlékeztető motorbringa így látványos, de azért jó lenne jobban megszemlélni. Az aranycsempék kiváló darabok, A trezor tetszetős, kicsit futurisztikus, a fehér járgány viszont legyintős.

70168 Drillex Diamond Job


Szürke, netán ezüst egyszarvú-szarv, és a piros kabintető azok, melyek pozitívba mozgatják a mérleg nyelvét, s talán a fekete lánctalp érdemel még szót. A figurák nem tetszenek, a körítés gyatra, és a Power Miners idézés nem teszi túl kívánatossá.

70169 UltraCopter vs. AntiMatter
Antianyag - höhö. Talán antilegó, nem? Na jó, ezt a kopterevicset mindenképp meg kell néznem élőben, utána tudok dönteni. A figurák végre tetszenek, igaz, az antianyag ábrázolásmódjától nem ájultam el. Fekete szárnyelem lesz egy pár, csakúgy pár kabintető, szóval lehet, hogy érdemes elalternatívázgatni rajta.

Roppant kíváncsi vagyok, hogy valaki bepróbálkozott-e már ebbe a szériába. Ha igen, egy pár szavas ecsetelést kérnék, a szélesebb körű tájékozottság ideális állapotának elérése érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése