0 Beharang - The LEGO Movie 2015

A LEGO-Kaland néven futó mozi kapcsán piacra dobott komplett szériányi vegyesvágott elég nagy sikert aratott (érts: szép bevételt hozott), így a szinte végtelenül feldolgozható filmből újabb részletek kerülnek jövőre a polcokra. A nagyobb, mutatósabb darabok kilövése elég szép arányban megtörtént idén, így hirtelen nem is tudnék húzósabbnak tűnő ötletet feldobni. Nézzük, a LEGO emberei mire jutottak!

70817 Batman & Super Angry Kitty Attack


Az "üje" mikromenedzser olyan sok szettben jelent már meg, hogy számomra igen unalmas, és hát sok más nincs is ebben a készletben. Batman túlzott szerepe a filmben itt is visszaköszön, viszont szuperhős-gyűjtők ezerrel fogják vadászni - vagy nem. Az ezüst csontváz érdekes momentum, Super Angry Kitty meg tuti darab. A lángmintás íves elem (alias láb), és a piros szarv a jelentékenyebb elem, Batman stukkere meg ütős, épített darab, de nem extra.70818 Double Decker Couch


Aki Benny-t akar, annak itt egy olcsó lehetőség! A cicus csodálkozó és könnyes szemekkel is megépülhet, ami macsekgyűjtőknek jó hír. A lényeget viszont ne feledjük: ez a kétszintes kanapé igen kőkemény részt képvisel a mozifilmben, így ily kései kiadása minimum meglepő, de végül csak kapható lesz. Elemkínálat tekintetében inkább legyintős.

70819 Bad Cop Car Chase


A skacok ezzel fognak menőzni. Brutál rendőrkocsi, furmányos motorbicaj. Vadóc szokásosan helyes, a rosszzsaru gondolom jóvá tehető, a robotokról meg le kell szórni a fejet, és máris City-kompatibilisek. A fegyverzet választékos, viszont a pöttylövő már ide is befurakodott.

Hát, nem kell hanyatt esni a felhozataltól, de nézzük a jó oldalát: van hova tuningolni a sorozat jövő évi termését. Nektek mi a véleményetek moziról, témáról? Van valakinek odahaza néhány Spaceship, Spaceship, SPACESHIP!!! ? Esetleg Fémszakáll úszó alkalmatossága? Ha ezen előbbiek nem, akkor esetleg egy-két 2in1? A kommentmező nyitva, nyugodtan elmélkedjetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése