0 Vasárnapi Villogás, avagy ABC-özön - 3. rész

A 3. résznél járunk, s illő módon most három különféle, nagyobbacska készlet kerül górcső alá. Számos alternatívára számíthatunk már látatlanban is, de a kérdéssor a szokásos: City-kompatibilisek? Játszhatóak, stabilak? A célközönségként aposztrofált 7-10 éveseknek megfelelő?


A harmadiknak választott altéma a sokat szapult rendőrség főhadiszállását, egy kamiont és egy helikoptert kínál fel a bátor vállalkozóknak. Ekkora darabszámoknál (3-800) már igencsak variálható lehet az alkatrészbázis, szóval remélhetőleg akad pár igen elrugaszkodott, ám annál menőbb változat. Lássuk!
60044 alternatívák

Kamionból mit építsünk? Várat, traktort, tengeralattjárót? Majdcsak kiderül...


"Dragrace" (Peteris Sprogis) - a fickó nem kispályás, erős mezőnyt indított már az első alkotásával, aminek az égvilágon semmi köze az alaptémához, és még csapatos játékra is alkalmas.


"Construction Site Office" (Peteris Sprogis) - újabb gyönyörködtető változatosság, billenccsel, épülő házzal. Nekem tetszik, bár az előző jobban.


"Getaway in Pickup" (Peteris Sprogis) - Peteris ezt a modelljét már nem is annyira verte nagydobra, gondolom a rendőrtémához való ragaszkodása miatt. Nincs pedig miért szégyenkezzen, a magas színvonalat ez is hozza.


"Truck @ the Gas Station" (Peteris Sprogis) - ezt meg már tényleg nem értem, miért nem trombitálta szét...


"Prisoner Transporter and Police Station" (Nick L) - visszakanyarodtunk a rendőrök témájához, de a kis börtön és a rabomobil is egész pofás. No nem feltétlen első osztálybéli, de azért még nem mondanám aránytalannak.


"Police Helicopter and Truck" (Nick L) - még mindig azok a rendőrök... Végül csak lett egy helikopterünk, s nem mellesleg visszatértünk egy kissé az "old school" terepére. Jó ötlet, de még fejlesztést igényel, szerintem.


60046 alternatívák

Helikopterből szép mást csinálni, ugye? (vagy másból helikoptert, mint azt már megtudhattuk)

"Yacht Club Heist" (Cara) - a hölgy nem semmi cuccokat készít amúgy is, de itt is kitett magáért. A farokelemből lett vitorláját mindenki dicsérte. Amúgy életteli változatot készített, többek megelégedésére. A csanak az utánfutóra rakható, csak szólok. Ez egyébként a második variációja volt, s az után született, hogy lecsapott a csehómra. :D


"Wind Turbine and Maintenance Truck" (Cara) - ez volt az első próba, párszor át is építette, mert instabilnak ítélte, ám végül kialakult a dolog. Szerintem pozitívum, hogy törekedett a játszhatóságra, s ha az alkatrészbázis kötötte is a kezét, azért hangulatos végeredményt szült. Na jó, a fenti azért vagy két kategóriával jobban tetszik nekem...


"Police Boat" (Brickter Scale) - van itt minden, kérem szépen! Katamaránszerű speedboat, vizisí, kétfős jetski. Tavi jelenetekhez kiváló, elég hagyományos építésű az egész, így nagy extraságot ne várjunk el, de passzol mindenhez, stabilnak is tűnik, meg hát a célközönség se fog idegösszeomlást kapni. A csanak mondjuk óriási méretű, de napjaink tendenciájába belefér.


60047 alternatívák

Nesze nektek főhadiszállás. Már ránézésre sok a böszme elem, meg a túlspecializáltakból sem lesz hiány. Ebből vajon mit lehet kihozni? Peteris Srogis válaszol majd.

"Trick Biker Track" (Peteris Sprogis) - számos ponton tetten érhető a régi Town-érzület, és hát nem utolsó sorban ez igencsak elrugaszkodott az eredeti témától. Szerencsére, merthogy számomra fantasztikus. Rengeteg apró részletre gondolt, amik ráadásul sokat emelnek az amúgy is menő építmény értékén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése