0 Beharang - Ninjago 2015

Nem is oly rég még azt hittük, a Chima váltja majd a Ninjago szériát, aztán a népek felhördülésének, vagy a LEGO pénzügyi megfontolásainak hála, az álarcosok tovább öldökölhették egymást, mindenféle ütődött járgány, és csúf szereplők közepette. Úgy tűnik, bejött a nagy visszatérés, mert 2015-re is durván odatették magukat csuklyásék. Az épületeiket időnként meg szoktam venni, mert kedvelem a távolkeleti beütésű fazonjukat. Kíváncsi vagyok, a várható eresztés ezen a téren is hoz-e valamit, vagy csak a trancsír lesz képben.

70745 Anacondrai Crusher


A kerékbe illesztett radartányérok és a szecskázónak berakott 6 leamortizált szablya a csekély érdemleges momentum számomra. A minifigek egyre idiótább formátumot öltenek, a színvilág meg nekem nem tetszik.70746 Condrai Copter Attack


Ha lehet, még lejjebb süllyedtünk. A színvilág ugyanaz (legalább ennyit elmondhatunk), viszont még annyi tetszetős elem sincs benne, mint az előzőben. Talán a punk figura jelenthet kiugrást.

70747 Cole's Boulder Blaster


Érzem, ahogy kövek módjára záporoznak nyakamba a legókockák, amikor azt mondom, hogy ez a repcsi, ebből a szögből speciel tetszik. Gyanítom, hogy teljes árúként nem fogom beszerezni, de ha jóárasított példánnyal futok össze, lehet, hogy szétcincálom.

70748 Titanium Dragon


A sárkányok szívügyem, és ebben a tekintetben a Ninjago sajnos meredek lejtőn hasít lefelé. A mintás alkatrészek biztosan matricásak, a figuráktól nincs miért elájulni, a bunker meg megintcsak csúf.

70749 Temple of Anacondrai


A mintás radartányér, a rengeteg recés, oszlopképző henger, és a téglamintás kockák bizonyára MOColó célponttá teszik, de a nagy, íves, lila elemekből is kinézek némi jóságot. a korábban megnevezett szablyákból is van egy pár, és hopp, ott egy térkép is. A színvilág a fent említett nemtetsző, a minifigek meg szörnyűek.

70750 Mobile Ninja Base


Ultra-Agents-Tini-Mutant-Ninja-Turtles-Galaxy-Squad csodát láthatunk. A rizsszedőkalap, radar és szablya hármasa adja az alapértelmet, és azt dobja fel az elsőre tetszetős szélvédő. Elég brutál dög, így kockabányának talán jó. A robot mókás, a szamuráj talán érdemleges, a többi felejthető.

70752 Jungle Trap


Ha azt mondom, hogy "szablya", akkor minden tiszta, ugye? Akkor nem is írogatok ide többet.. Hoppá, mégis: a barna kócos haj esetleg érdemleges lehet.

70753 Lava Falls


Nagy ötlet, nokedli kivitelezés. A barna lánctalp miatt többeknek akár érdekes lehet. Na és van benne egy szablya is...

70755 Lloyd's Jungle Raider


Pár szablya és némi bézs recés henger, ami lényeges, egyébként meg egy Technic méreteket mutató buggy jön a képbe, ami a srácoknak biztos széles körben tetszeni fog. Ezzel lehet zúzni rendesen (minden értelemben)

70756 Dojo Showdown

Végre valami épület, ez legalább tetszik. Az eddigiekhez képest súlyosan visszafogott, de lehet hogy közelebbről is megszemlélem majd. Halkan szólok a nem kicsorbult, fekete szablyákról, melyek igen tetszetősen festenek odafent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése