0 Beharang - Friends 2015

Ha a City-t lemumusoztam, akkor most is nyugodtan említhetem eme jelzőt, hiszen a heveny tutti-frutti ömleny többeknek okoz agyi lelassulást, és/vagy gyomortáji bántalmakat. Én - mint azt jól tudjátok - nem tartozom eme csoportba, így bátran merem posztolni a jövő évi kínálat bemutató fotóit. Számos, egyéb vonulatokba is - közvetlenül, vagy átszínezve - átemelhető jóság van ebben a szériában, így nagyok az elvárásaim most is. lássuk, beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, vagy sem.

41085 Animal Care Clinic


Állatorvosi rendelő már volt Heartlake Cityben, így elsőre megijedtem, hogy ismétlésbe facsarodik a sorozat, de nem, ez valami más. Talán a nyaralásra elhúzó lakosok kedvenceire vigyáznak it kényeztetőleg, esetleg alternatív utánkezelési központ, még nem tudom, de remélem hamarosan tisztul majd a kép. A lila kereszt (meg bármilyen más színű is, de ebben az van) jól jöhet, csakúgy a nagy üvegfelületek, és az íves darabok. Sokan örülnek majd a halványsárga alapnak, én nem biztos, de ki tudja. Javarészt hozza a szokásos Friends-érzést.41086 Vet Ambulance


Na, itt is van az állatorvos-téma, ha már szóba hoztam. Ezúttal egy irdatlan pufikerekes, négybütykös járgánnyal, melyen ezüst tükrök figyelnek. A rózsaszín villogót erőteljes túlzásnak tartom, és az egész idétlenül hat. Sün Sanya rokona tűnik fel benne, ki már semmi újat nem jelent, viszont a fig nem szokvány öltözetben feszít, ami helyes.

41087 Rabbit Mother with Babies


Nyulakból minden évben jön egy adag, így most sem menekülünk. Óriási szerencse azonban, hogy immár mormál méretű nyuszogókat is kapunk hozzá, melyeket kicsinyeknek neveztek el, a méretkülönbség megmagyarázása érdekében. Az itatónak is van már múltja, örülök, hogy nem dobták el az ötletet, egyébirányt szimpla darab.

41088 Puppy Training


Kutyuliedzéshez kapcsolódó dolgokkal is találkozhattunk már, így volt ebszépségverseny, the Stephanienak még focizni is segített egy vahur. Örök téma ez a szív alakú tavacska partján, hát megint elővették. Kicsit egyébként macskaeledeles érzületet indukál ez is és az alsó-fölső szomszédok dettó, hisz nincs ezekben a szettben leányzó egy szál se'. A jutalomfalatnak látszó csillagok jelenthetnek ebben vonzerőt, mert ilyen talán még nem volt.

41089 Foal Care Stable


Csikó eddig fehérben és bézs színben tűnt fel a városka környékén, ám most már standard lószínben is megtekinthetjük. Látványra ugye barna, de a szakzsargon ezt sárgának nevezi. Az arany csap még jó vétel, az ajtók hasznosak, a többi meg szokvány cucc.

41090 Olivia’s Garden Pool


Kicsit szív alakú kertimedence? Az! Nyári hangulatot árasztó kis készlet, sárga traktorgumival úszóalkalmatossággal, csúszdával, és mindenféle fontos dologgal. A napernyő fontos momentum, egyébként szimpla kis készlet ez.

41092 Stephanie’s Pizzeria


Aki ezt le meri szólni, az nézze meg még egyszer. A minifiget kicserélve hagyományosra (pl. a CM12 pizzafutárja itt szóba jöhetne), máris mindenkompatibilis, hiánypótló és remek. Robogó, piros kaspó - szuper. Az egyszerű pizzéria-kellékek meg isteniek.

41093 Heartlake Hair Salon


A kaspók terjednek rendesen. Jó találmány, az biztos. A fodrászat - mint visszatérő motívum - elég látványosra sikerült, így a Friends-ellenzők tuti görcsöt kapnak. A szöszi egész jó lett, és még lehet, hogy a vörös haj is új. Az olló, mint új elem, 2015-ben több helyen is előkeveredik.

41094 Heartlake Lighthouse


Mit ér a vízpart világítótorony nélkül? Bizonyára kevesebbet, mint vele, így jövőre kapunk egy kifakult darabot (ismét értetlenül állok a láthatósági piros elrózsaszínesedése előtt). Erősen olyan érzésem van, hogy ez egy Tesók poszt keretében lesz majd kicsontozva, néhány kollégája mellett. A jó göncök mellett a fóka jelent kellemességet, s egy-két turpisságos megoldást ismét elleshetünk majd az építkezés során.

41095 Emma's House


Nagy családi ház eddig csak egy volt, plusz volt egy iskolánk is, ami méretileg rokon emezzel, de szerintem eddig ez a legjobban sikerült. A színválasztás persze megint csajos, de csajos szettről lévén szó, ez nem annyira meglepő. Félek, hogy sok lesz benne a nagy elem, de azért remélem, hogy tévedek. A figurák jók, és van egy-két tetszetős megoldás. Ha minden jól megy, a berendezés is pöpec lesz, mint az előző otthon esetében.

41097 Heartlake Hot Air Balloon


Szokatlanul MOC-érzületű a piknikelős dombocska a kis vízeséssel, tábortűzzel, ésatöbbi ésatöbbi. A hőlégballon hatalmas húzás, remélhetőleg lesz még City vonalon is legalább egy, de inkább kettő, hogy ne árválkodjék egyedül szerencsétlen, és a színeket esetleg kombinálni is lehessen. A fiú szereplő nagyon eltalált, a csajszi viszont kommersz. Egy ilyen kaliberű szetthez azt is űberállatra kellett volna megalkotni.

Nos, nekem, Friends-kedelőnek igen szép választék a fenti, ám mi a helyzet Veletek? Van bármi, ami szóba jöhet a fentiekből?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése