2 Beharang - Elves 2015

Hirtelenjében elöntöttek minket az immáron nem bizalmasan kezelendő fotográfiák, melyek a 2015. első eresztését mutatják be. Számos téma, és azon belül is több szett hírverése folyik, így mi most témákra bontva közöljük a beharangozásokat. Elsőként a Friends témában gyökerező, a Disney Princess cuccaival mesei rokonságot mutató, ám mindkettőtől egyértelműen elkülöníthető "Elves" sorozat várható készleteiről számolunk be. Nézzük hát, milyen csavart tudtak még belevinni a minidollok világába.

41071 Aira's Creative Workshop


Kis szettel indít a sor, melyben a főszerepet egy tündibündi, lila hajú hegyesfülű játsza. A színes hajzatok - úgy tűnik - az Exoforce megszűnése után most ismét visszatérnek, ámbár a fülek látványa bizonyára felhasználás-korlátozó szerepben fog tetszelegni. Az olló új elem, és még ilyetén fehér madárka sem fordult elő, tehát bármelyik lehet vételi szándékot kiváltó tényező. A mintás alkatrészekre viszont roppant kíváncsi leszek, erről a képről ugyanis úgy tűnik, nyomottak lesznek, nem pedig matricázottak. Na majd kiderül, de remélem, hogy jól láttam. A kör alapú jumper és a barna répaszárak sem gyakori vendégeink, ami ismét jó pont, s gondolom, hogy a spéci térképre is lesz kereslet. A figura egyébként üdítő frissítést adhat a Friends világához, ami szintén nem egy rossz húzás.41072 Naida’s Spa Secret


A második darab nem annyira jeleskedik hirtelen feltűnő érdekességekben. Az arany könyv persze jó, és érdekes effektek szemtanúi lehetünk majd a színes lomb-elemek MOC-okban történő felhasználásakor. A delfin gazdagítja a Friends-állatvilágot, Naida meg Heartlake populációjába hozhat új színt. Az első szett menőbb volt...

41073 Naida’s Epic Adventure Ship


Az előző két tündér összefogott egy közös szett erejéig. Mivel erősen úgy tűnik, hogy egy-egy elem kedvelői ezek a hegyesfülűek, így nem csoda, hogy a lég- és vízi tündér együttműködése egy vitorláshajón keresztül mutatható be leginkább. A vitorla jó, de tuti műanyag, kagylót viszont kapunk aranyat, s fehéret is, méghozzá az eddig ismerttől jóval nagyobbakat. "Viking longship"-mintájú csanakról van szó, melyet én kedvelni látszom, ám a különös, időnként vadító színű elemek sokakat le fognak beszélni a megvételről. A Friends-hívőket persze nem, de mondjuk ez a sorozat úgyis nekik készül, nem?

41074 Azari and the Magical Bakery

Mivel csak bizalmas képet láttam róla, így szóban az első hímnemű szereplő megjelenését, egy igen érdekes, lángszínű állatkát és a vörös hajú tűztündért emelem ki. A színes lomb-elemekből itt is előfordul pár, s a fekete cégér-tábla is jól fest. A legelképesztőbb jóságot azonban a csodás ornamentikájú arany kerítéselem jelenti. Igazán tündés, azt kell mondjam.

41075 Treetop Hideaway

2 lány és 1 fiú tündérrel ez a szett tűnik a legkövérebbnek eddig. A névből kitalálható, hogy némi fáról lesz benne szó, viszont az ott épült tündérlak homokzöld színű elemei - kiemelve a gyönyörű kerítéselemeket - igen jól jönnek. Tele van pakolva színes lombozattal, van benne arany inda, és mindenféle Friends-örvendeztető darabból sincs hiány.

41076 Fairan and the Crystal Hollow


Figyelemre méltó a srác ruházata és a narancs mókus, de ebből a készletből is hozzájuthatunk a színes lombozathoz, vagy a barna répaszárakhoz. Szemfüleseknek hagyok egy feladványt is: mi a legmenőbb új elem ebben a szettben, melyre igen sokaknak fog fájni a foga, pedig egy nagy múltú, kommersz elem ráncfelvarrásának mondható.

Ha éppen nem a "viszketek-tóle-de-nagyon" csoportba tartoztok, Nektek melyik tetszik/nem tetszik, és miért? - nekem a legjobban a hajó, és a 41075 tetszik.

A képeket Allen Tran szállította, s a sorozat folytatásában is ez a tendencia várható.
Naida’s Spa Secret

2 megjegyzés:

  1. Csak nem a virág(szár)ra gondolsz? Az új alacsonyabb és 3 helyett 6 virágot hajt. Jópofa :-)

    VálaszTörlés