0 Beharang - Architecture 2015

A játékos városépítés után jöjjenek a külön kategóriát képviselő, kifejezetten kiállításra szánt, építészeti hangulatú készletek, az Architecture téma szépségei. Ezek közös jellemzője, hogy egy-egy ismertebb épületet, építményt igyekeznek felismerhető módon leképezni, egymás méretarányával mit sem törődve, inkább az egyedi esztétikumra hajtva. Dobozuk elegáns, fekete, és már azon is előfordul pár szerkesztővonal, de az igen extra útmutató füzetben vannak ezen jóságok kidomborítva az épület történetével, s pár jól sikerült fényképpel egyetemben. Tuti így lesz ez a 2015. évben is, az alábbi szettek tekintetében.

21022 Lincoln Memorial


Mint a sorozatban számos kisebb részvevő, így ez a márványkomlexum is keveset mutat. Akkor már az Akropolisz menőbb lett volna, de hát Ámerika a legnagyobb felvevőpiacuk, így érthető az az irányba történő sűrűbb főhajtás. Lesz aki a sorozatba veszi meg, valakit a csak ebben a készletben hozzáférhető elemek hoznak majd lázba (lesz ilyen elem ebben?), és persze ne feledkezzünk meg az eredetijét imádó rétegről sem, akik majd kígyózó sorokban fognak a megjelenésre várni.21023 Flatiron Building


Hát ez most kettőből kettő. Mármint amerikai. Ha összevetjük a valódival, jelentős egyszerűsítéseket fedezhetünk fel, de szemre az alaprajz passzol. Sajnos a színválasztással nem vagyok kiegyezve, szerintem sötét árnyalatot választottak. Ha viszont követik a hagyományokat, akkor lesz benne kellő egyedi elem, hogy elég vonzó legyen.


Mivel nálunk folyik az Architecture sorozat gyűjtése, így egyértelmű e kettő sorsa is, de kíváncsi vagyok, Ti hogy vélekedtek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése