0 Kétheti ömlesztett

Két hét az két hét, így ismét itt vannak a szokásos hírek. Csemegézzetek nyugodtan, és  szóljatok hozzá bármihez, ha van, amit megosztanátok a többiekkel.

Olvasnivaló

Steampunkról volt már szó - igaz csak érintőlegesen - s ha minden igaz, még mindig eléggé felkapott téma. Aki legóügyileg tájékozódni akar e téren, most már könyvet is igénybe vehet, hiszen Guy Himber ellátta vele a világot.

via No Starch Press

Így is készülhetne

De persze lehet, hogy modernebb gépek felelősek a fenti könyv előállításáért. 

via Invicta Bricks

Mondjuk itt

Bár történelmileg lehet, hogy így sem találkoznak a korszakok. Attól persze űberállat, és nagyon érdemes elmolyolgatni a hozzá tartozó Eurobricks poszton, mely nem csak képi de némi szöveges információt is szolgáltat a poénos és menő részletekről.


Airpunk

A könyv egy alternatív, gőzös technikai társadalom cuccait ecseteli, viszont ilyen alapon lehetne eme alcímbeli is a neve annak a képzelt világnak, ahol az alábbihoz hasonlatos pneumatikus okosságok hajtanák a dolgokat. (Sturcz Bertalan és Lada-poroltó esete)Mindenki együtt

Minifiguráink - csakúgy, mint bármely legóalkotás - imádják magukhoz vonzani a port. Van aki fújkálja (csak úgy airpunkosan), van aki mossa, ám a barkácsolás szerelmesei inkább megőrzik pormentesen. ITT elolvashatjátok, honfitársunk hogy oldotta meg a kérdést.


ABC

Hozzám hasonlóan többen elkezdték megmutatni, mit csináltak az általuk kapott City-készletből. Rájöttök, melyik alternatíva melyik készletből lett átbarkácsolva? (Mondjuk ennyi sikeres Ezmiez?-fejtés után ez inkább csak amolyan költői kérdés)Mindenki vagy Senki?

Mindenki ilyen boldog tud lenni, mint Benny, ha rég vágyott álma válik valóra,


viszont senki nem akarja, hogy a Millennium Pigeon fedélzetén mentsék meg...


Mindkét cucc powerpig érdeme, akinek külön kis weblapja is van, mindenféle jósággal.

Ha már űr

Akkor fejezzük be egy újabb gigantikus CS-emlékezéssel.

via Jeremy Green

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése