1 Kétheti ömlesztett

Alkotási láz fogta el a MOColó népeket az elmúlt hetekben, és számos pletyka is napvilágot látott a LEGO terveiről, így volt miből kivonatot készítenünk mai összeállításunkhoz.

GoG

Aki látta, vagy egyáltalán érdekli a Galaxis őrzői című, örök érvényűnek nehezen beállítható legutóbbi Marvel-mozit, azok hivatkozás nélkül is felismerik az alábbi ABS-kópiákat, a többieknek meg gondolom felesleges a nevezett hivatkozás.

via Sir Nadroj


via SPARKART!

via Bruce Lowell

via Legohaulic

via powerpig

via Arkov.

Mindjárt Karácsony!

Ha viszont így van, akkor Winter Village, esetünkben Mikulás Műhelye. Hamarost érkezik! Minimum kettőt ide!

via tormentalous

UCS Batman

Volt már Batman-járgány UCS-kivitelben, s most ismét beharangoztak egyet. Lesz miből Tesók poszt szülessen!Vanaítszamting?

Vannak akik nem állnak meg az új matériák próbálgatásával, s így néha kiugró jóságok is létrejönnek. Édesszájúként csak értékelni tudom Akihiro Mizuuchi LEGO-kompatibilis édességét, amivel - olvadásig - valóban eljátszhat a szerencsés. (Forrás)


Műanyag-háborúzóknak

A kereslet nagy, a kínálatot pl. a Brickforge biztosítja. Új szériájukat mostanság reklámozzák.

via brickforge.com

Társkeresés legófokon

Ahogy az nlcafe írja, a szingli AFOL-ok végre egymásra találhatnak, mert a Plenty of Fish társkereső elindította legós társkereső szolgáltatását is. Hajrá!


Hogyan tovább, Duplo?

Ha a gyerek kinőtte (kinövőben van belőle), még mindig jó szolgálatot tehet. Terepasztal kitöltő elemeként simán, de golyólabirintust is gyárthatunk belőle. Az nlcafe erről is beszámolt.


Álom, álom, mágnes álom

Újabb giga-próbálkozás az állomásmentes nép kisegítésére.

100000 darabos finomság - via Blake Foster

Full Metal Samurai

No comment

Újabb robotizálási ötlet

A - mint kiderült, magyar - SBrick mellett más automatizálási ötleteken is törik fejüket ügyes legósok. Itt van most Edison, melyről az Eurobricksen trécselnek bővebben.1 megjegyzés:

  1. A Galaxis Őrzőit pont tegnap néztük és szerintem a Marvel tömegfilmekhez képest sokkal jobb volt. A LEGO alkotások közül az első Mordály nagyon jó, és a kis cserépben Groot is. Aki látta a filmet, tudja azt is, h miért írom.

    VálaszTörlés