0 Reggeli kávé mellé: 40054 Summer Scene

Hamarost ránk köszönt a nyár, hát itt az idő, hogy egy kis szezonalitással nyissuk e hetet. Depi nyálasságellenes kirohanása szerencsénkre nem fog ma tovább gyűrűzni, hiszen már a tasakról lejön: ez a szett nem a széles világegyetemre kiterjesztett LÁV-ról, sokkal inkább az elnyújtózós pihiről szól. Szokásom szerint széjjel cincáltam, amennyire bírtam, így a hajtás után meggyőződhettek mindenféle jóságról és rosszaságról, ha meg nem ijedtetek.
 
Alapok
Neve: Summer Scene
Témakör: Seasonal
Altéma: Summer
Kiadás éve: 2013
Kockaszám:40
Minifig:1
  
- építési útmutató

Ára 1390,- volt a .com-ról. Tűrhetőbb, mint tavaszi rokona, de vajon megéri-e? Elődje nem remekelt ezen a téren, alternatívázni is kínkeserv volt, így soxoros az ideges várakozás, hogy ezzel vajon mi lesz az eredmény? Mondjuk fele a kockaszám, és a minifigek létszáma is osztódott 2-vel...


Építés

Ma - a játék jellegéből fakadóan - kissé ömlesztett áru jellegű lesz az áttekintés, de szerintem nem lesz zavaró. Az építkezés abból a 40 elemből trükkmentesen megoldható lenne, egy érdekes momentum mégis kerül a rendszerbe, de erről majd ott.


Ím a főmodell építésének kiragadott pillanatai, csak hogy mélyen átérezzétek:
  
manapság már ritkábban kapunk leporellót

bézs-őrülteknek roppant hasznos kupac

A fickó - ki tudja miért - hosszú ujjú ingben igyekszik a strandra...


...ahol homokvár építésébe fog hamarosanmég egész pofás is lett

Folytassuk most némi árnyadó eszközzel, és a helyi fauna bemutatásával


S lőn, itt a trükk! Meccsoda napozóágy ez kérem, fogantyú, hűtőrács és zászló elemekből, átlátszó merevítéssel! Nekem tetszik az ötlet, igen aranyos lett.pihi a Plázson

Ujjmenés

Mint azt már korábban megfejtettétek, ez a szett sem úszta meg alternatíva-építgetés nélkül. Ennek kivitelezési ideje azonban sokszorosan haladta meg a megfejtéshez szükséges időtartamot, azaz röviden: megszenvedős volt a projekt. A továbbiakban külön szócséplés nélkül a képek.

1. Baywatch

2. Szerencsekerék


és IGEN! nyertem!


Értékelés

5/10 a figuráknak, 1db, kommersz City fig, ráadásul strand-idegen szerkóban. De legalább minden-kompatibilis. 
6/10 a kockákra, jó darabok, jó kevesen, relatíve még drágábban, mint a tavaszi tasakban. 
4/10 az árára, nem sok pénz, ha önmagában nézzük, de ennyiért drága.
5/10 a játszhatóságra, kiegészítőnek jó, még jópofa is, de alternatívát szerkeszteni belőle kínkeserv.

Összességében 5/10 az értékelésem matematikailag és szubjektíven is. Amolyan felemás a pont is , csakúgy mint a készlet. Vagy megy a partra, vagy darálót neki. 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése