0 Kétheti ömlesztett

Május negyedike az SW-fanok népünnepe, s mivel ez az elmúlt két hétre esett, így most emlékezünk meg eme neves alkalomról is a számos további legónyúz mellett.


15 éves LEGO Star Wars!

- 197 935 710 LEGO Star Wars építőkészletet adtak el 1999 és 2013 között.
- Az elmúlt 14 évben összesen 323 különböző LEGO Star Wars szettet terveztek.
- 1991 és 2011 között összesen 600 LEGO Star Wars Minifigurát adtak ki a rajongók szórakozásához és a kreatív játékhoz, illetve azért, hogy a LEGO Star Wars kollekció gyűjthetővé váljon.
- 2013-ban több mint 15,84 millió LEGO Star Wars szettet értékesítettek világszerte: átlagosan naponta 43 397, óránként 1 808 és percenként 30,1 dobozt.
- A LEGO Star Wars Millennium Falcon építőkészlet a valaha készült legnagyobb, boltban kapható LEGO szett: 5 195 elemből áll, és majdnem 1 méter hosszú.

...és ha már SW és szülinap

Szobadekorációs rajzpályázat nyertese az 5 éves kisfiú, Milun Simpson Hertfordshireből, neki nyereményül egy 60e darabos szobát rittynetett 4 official legóépítő szaki több hetes melóval. 
Hm, szép kis nyeremény :)
-
via nlcafe.hu
via nlcafe.hu

...és még mindig SW...

Ezúttal egy újabb alternatívaépítő verseny keretében. Most a From Bricks To Bothans csapata elégelte meg a passzivitást, két Gunship közül választhat alapanyagnak valót a lelkes építő.

a versenyről ITT

Egy másik verseny itthon

Ha már úgyis ballagnak ezidőtájt, hát meghirdették a nagy tablóversenyt. Alább az egyik esélyes, persze Nyíregyházáról. Mehettek akár szavazni is, ha tetszik!Eközben Ázsiában...

Már beszámoltunk a növekvő keleti piacok kielégítésére 2017-re megépülő gyárról, mely a TLC harmadik legnagyobbja lesz a világon. A kis körünkben felmerült félelmek mellett is érthető a lépés, hiszen a cég eladásai tavaly a 100 milliárd jüant (3,6 ezer milliárd forint) is meghaladták Kínában, ami egy év alatt 50 százalékos növekedést jelentett.

Ha már üzlet

A Pleygo-ról már beszámoltunk tavaly. Azóta igencsak kinőtte magát Ranan Lachman cége, ahová sikerült a Netflix volt igazgatóját is átcsábítania, s a cég a továbbiakban szimplán Pley néven folytatta menetelését a gazdagság hegyéhez, melyből néhány milkát már az első évben sikerült kikaparnia. Úgy látszik, tényleg volt itt egy piaci rés... A HVG itt regélt róla.S lőn a macsból kuty

Legalábbis a pazar kidolgozású, Óz-vonatkozású 2,5D képen mindenképp. A digitális technika bizonyára segített bekeretezni az alkotást, de akkor is mutatós, érdekes darab.

via Siercon and Coral (Sean and Steph Mayo)

"Nothin' beats a Haulic"

Videó is van ám hozzá!

via Legohaulic (Tyler)

Ismét Haulic (csak egy másik), és ismét csak alkalmazkodunk

Hisz volt már szitt szó kaméleonról, jóllehet sokkal apróbbról, de ez se rossz.

via Littlehaulic

A Madarak és Fák Napja

volt tizedikén. Ha külön nem is építettünk most rá semmit, azért néhány helyre alkotást könnyen lelhetünk a világhálón. Madarak tekintetében mindenképp javasolt DeTomaso77 (Thomas Poulsom) galériáján átfutni.

cinkék, picinkék (és még ez a leggyengébb)

1592

Pontosabban az ezen szett által inspirált MOC az melyről szót ejtett az Eurobricks. Érdemes rápillantani a cikkre is, ahol további képekkel is bombázzák látóidegeinket.

túldíszítettsége mellett is igyekszik ízléses maradni

A LEGO-Marhaság

A LEGO-Kalandból "kimaradt" befejezést alant tekinthetitek meg. A Brotherhood Workshop újabb mozgóképes öröksége ökörsége.Ha éhes lennék...

...Microcityben, biztos kipróbálnám Steebles (John Stephens) pizzériáját, hogy utána az antikvitások közt turkálhassak.


SWimpsons

Zárásul még egy SW-vonatkozású bejegyzés. Homér nem hagyta ki a ziccert, hogy egy koréliai hajó fedélzetén fánkot keresen.

via Gerechtigkeitsliga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése