4 Hátoldali legózás 6665 River Runners

Pár hónapja már elkalauzolt minket Rékocs a sziklás hegyek között futkosó patakok világába a 6552 Rocky River Retreat ropogós nevű szett hátoldalizásával. Annyira kedvelem a befoglaló Leisure témát (nemkülönben a bemutatott szettet), hogy előbogarásztam egy rokon érzületű kicsiséget, vajh' hogy viszonyul nagyobbacska rokonához (igaz, emebbe több minifiget sűrítettek).

Raftingolástól és más meredek sportoktól a hajam áll az égnek, de ABS-köntösben még én is képes vagyok lelkesedni az ilyesmiért, s nekem annyira megkapó volt a dobozon beállított életkép, hogy nem tudtam ellenállni. S milyen jól tettem, hisz a hátsó traktus telis-teli csodás alternatívákkal, melyeket - ha és amikor kibontom a dobozkát - örömmel fogok végigpróbálgatni. Ugorjunk is neki elméletben! A címlapfotó az elnevezéshez hűen jó kis motoros, evezőkkel támogatott gumikatamarán (vagy mifene) használatát igyekszik oktató jelleggel elibénk tárni, roppant kellemesen.

a cuki csajszi és a kavbojkalap mindent visz

Kikötés után mit kezdhetünk magunkkal? Oldalt a megoldás: kiszállunk, tábort építünk, és a motort nem felejtjük el kiemelni.

két tök - nem segítenek a hölgynek

Végre, itt jönnek az igazi jóságok! Mivé válik most a túlontúl speciálisnak tűnő csanak? Hoppácska! 4-féle alternatíva figyel hátul!


Szépen, óramutató járása szerint haladva csemegézek most, s már az első képnél hanyattesési jellemzőket érzek. Bobcat, útzár és munkások? Hogy is van ez? Egy kicsit (értsd: rengeteget) edzenem kellett volna ahhoz, hogy ezt kiadja az agyam. Űbercuki a kis járgány, és a ruha-cserebere külön jót tesz az összképnek.


A második alternatíva visszavezet minket a természet lágy ölére, ama meglovagolt patak csendesebb futású részéhez, aholis horgásztanya működik, melyet a turisták előszeretettel látogatnak. Az antenna, mint pecabot, vagy a gömbölykés elemekből épült lépcső óriási.


Nézzük akkor most a jobb alsó szépséget, mit tár elibénk? "Jeux sans frontières" avagy "Játék határok nélkül". Sajna 1999-ben ennek a széleskörű marhaságnak (nem a legóra, hanem a tévéműsorra gondolok) vége szakadt, de az ígéretek szerint idén újraindul. Ha mégsem, nekünk akkor is itt a két borostás, evezőlapát-harcot vívó fickó, akiket az immár cowboy-kalapos bébi instruál a háttérből.

príma híd, jópofa emelvény, kacagtató életkép...

Egyszer minden jónak vége szakad, így ma is eljutottunk az utolsó alternatívához. Vursli a háttérben, így tuti valami céllövölde, vagy cukorkaárus lesz ez, mindenesetre ötletes a kialakítása, akár továbbgondolásra is érdemes.


Volt hát ma minden, meló, pihenés, játék és mulatság, nem panaszkodhatunk. Én az első alternatívát találom a legelképesztőbbnek, de most hirtelen nem tudnám megmondani, melyik tetszik a legjobban. Hát Ti hogy vagytok vele?

4 megjegyzés:

 1. Nagyon jó alternatívák jöttek össze a tervezőknek. Jó kis készlet, eddig én csak az alapmodellt ismertem.
  A pecabot nagyon ötletes, meg az első alter. életkép egészében.

  VálaszTörlés
 2. Ó, ebből pont van egy bontatlan dobozom eladó! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sutty a Bolhapiacra vele! Vagy kivételesen ide is jöhet a szoros kapcsolódás miatt.

   Törlés
 3. Ó de cukik ezek! Azért az a gömbölyű lépcső balesetveszélyesnek tűnik. A készlet meg megvan, örülök is neki!

  VálaszTörlés